4,5 milliós támogatás - kompetencia kérdésekre mintaválaszok

2023.08.18

Ebben a videóban a 25 izzasztó kompetencia kérdésből néhány kérdésre adunk egy mintaválaszt, amit használhatsz a saját válaszaidhoz inspirációként.

Fontos! A kompetenciamérés szabályait az OFA 2023.09.01-jén módosította, ez a videónk még az előtt készült. 

Amit a videó mellett még fontos tudnod a kompetencia mérésről, azok ezek:

  • Az írásbeli kompetenciamérésre 2 szakaszban (2 időablakban) kerül sor, szakaszonként 4063 fő részvételével. Tehát már csak 8 000 fő maradt!
  • Az 1. szakasz szeptember 5-én kedd reggel 6:30 órától szeptember 7-én csütörtök reggel 6:29 óráig tart.
  • A 2. szakasz szeptember 7-én, csütörtök reggel 6:30 órától szeptember 9-e szombat reggel 6:29-ig tart.
  • Minden pályázó részére 2 órát biztosítanak. Pontosabban a megkezdéstől számított 2 órán belül a kitöltést be kell fejezni a kapott időablakon belül.
  • A pályázók véletlenszerűen összeállított 20+1 kérdést kapnak, melynek alapja az a 25 mintakérdés. DE! Tartalmazni fog a kérdőív néhány olyan kérdést is, amelyekkel kiegészítésre kerültek a kompetenciamérő kérdések és amelyek hasonlóképpen a vállalkozói készségeket, a felkészültséget mérik.
  • Az írásbeli kompetenciamérő teszt akkor tekinthető sikeresnek, ha a pályázó eléri a maximálisan szerezhető pontszám 80 %-át
  • Az írásbeli kompetenciamérés kiértékelését követően e-mailben tájékoztatnak majd minden pályázót az elért eredményről, valamint arról, hogy az írásbeli eredménye alapján részt vehet-e a szóbeli kompetenciamérésen.
  • A szóbeli kompetenciamérés a tervek szerint 2023. szeptember 13. és 2023. október 6. napja között zajlik majd Budapesten, (várhatóan az Óbudai Egyetem épületében), egy 3 fős bizottság előtt. 

Amennyiben kíváncsi vagy a további mintáinkra is, és/vagy a vállalkozóvá válás útján szeretnél egy támogató közösség tagja lenni, tréningeket és tudásanyagokat, mentori támogatást kapni, akkor csatlakozz a Mentor Klubhoz. 

Ezt mondják azok rólunk, akiket a vállalkozóvá válás útján támogatunk: 

Forrás: Pénzügyi Mentorok FB oldal 2023.08.15-i élő hozzászólásai

Szeretnéd, ha téged is támogatnának a vállalkozásindításod során a mentorok? Havi egy családi fagyizás áráért most ezt elérheted a Mentor Klub-ba való belépéseddel: