450 milliárd Ft pályázati pénz érkezik

2024.02.08

450 milliárd forintnyi pályázati pénzt kapnak a magyar cégek A cél, hogy 2024-ben, az infláció visszaszorítása után, helyreállítsák a gazdasági növekedést és elérje a GDP 4%-os növekedését. Ennek érdekében a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program közismertebb nevén a (GINOP) Plusz keretében a második negyedévtől kezdve fokozatosan 450 milliárd forintot biztosítanak a vállalkozásoknak.

Jelenleg a részletszabályok kidolgozása zajlik, rövidesen pedig kiírják a pályázatokat a mikro-, kis- és középvállalkozások számára.

A GINOP Plusz program prioritása a vállalkozások fejlesztése. A támogatások főként hitel és részben vissza nem térítendő támogatások lesznek, amelyek segítenek a technológiai és szervezeti fejlesztésekben, valamint a versenyképesség megőrzéséhez szükséges digitalizációs és energiahatékonysági beruházások megvalósításában.

A cél az, hogy a források túlnyomó részét még az idén a gazdaságba injektálják, tehát a vállalkozások még idén megkapják.

Hamarosan jönnek a részletek, ha nem akarsz lemaradni róluk, akkor itt add meg az elérhetőségedet: https://bit.ly/3U2rh7D