3 könyv, amit a vállalkozás indítása előtt jó szívvel ajánlunk

2023.08.15

Számos elismert üzletember osztotta már meg tudását könyveiben az évek során. Most egy válogatott listát mutatunk be ezekből az üzleti könyvekből, amelyek segíthetnek a vállalkozás indításában és sikeres működtetésében.

Most 3 olyat ajánlunk a figyelmedbe, amit induláskor érdemes kézbe venned. 

1. Csonka-Ambrus Ágnes: Útikalauz kezdő és haladó vállalkozóknak – Szabályok, tippek, sztorik (e-book)

Azoknak, akik már az üzleti világ küszöbén állnak, és mélyebb betekintést szeretnének kapni a vállalkozás irányításába, valamint az üzleti feladatokra és kihívásokra, ajánljuk ezt az e-könyvet.

A könyv hétköznapi példákon keresztül mutatja be a vállalkozói tevékenység legfontosabb témáit és problémáit. Az üzleti tevékenység könyvelő választásától kezdve a bankoláson, számlázáson és adózáson át számos hasznos információt kínál az üzleti sikerhez.


2. Wolf Gábor: Kisvállalati Marketing Biblia

A hatékony marketingstratégia elengedhetetlen a vállalkozás sikeres működéséhez. Wolf Gábor könyve egyszerűbb, mégis hatékony módszereket mutat be a kisvállalati marketingre.

A könyv bemutatja, hogyan érheted el a sikerességet anélkül, hogy nagy összegeket kellene költened marketingoktatásokra vagy szakemberekre. A kisvállalati marketing alapjait könnyen megértheted és alkalmazhatod a vállalkozásodban.

3. Timothy Ferris: 4 órás munkahét - Szabadulj meg a 9-5-ig robottól és élj ott, ahová a szíved húz! (Új, bővített kiadás)

Mindenki álma lehet, hogy minimális munkával jelentős jövedelmet szerezzen. Timothy Ferris könyve átalakítja a gondolkodásmódot vállalkozók és alkalmazottak körében is.

A könyv tippeket és stratégiákat nyújt arra, hogy hogyan automatizálhatod az üzletedet és szabadidőd növelheted. A könyv segít abban, hogy hatékonyabban vezethesd vállalkozásodat és több időt szánhass az új ötletek megvalósítására.