Elektromos autó pályázat

2024.01.17

Nagyszerű hírünk van! 2024. február 05-én indult az elektromos járművek beszerzési pályázata cégek számára, ami 13 hónapig vagy a keret kimerüléséig lesz nyitva!

Személyautók, kisteherautók és kisbuszok megvásárlására igényelhető a pályázat. A támogatás 2,8-4 millió forint lehet autónként, a jármű akkumulátorától függően.

A pályázat keretösszege 30 milliárd forint, amiből 10,8 milliárd forintot a budapesti cégek, és 19,2 milliárdot a vidéki cégek igényelhetnek.

A becslések szerint 9375 darab projekt valósítható meg:

  • 0-9 fő - maximum 1 db jármű
  • 10-49 fő - maximum 5 db jármű
  • 50-249 fő - maximum 10 db jármű
  • 250 fő fölött - maximum 16 db jármű

A lenti videókban további hasznos részleteket mondunk el a pályázatról, illetve a pályázati felhívást is megtalálod itt

Emellett készítettünk egy tudásanyagot, pályázati kisokost is neked, amiben közérthetően összefoglaltunk mindent, amit tudnod érdemes erről a pályázatról.

De, ha a folyamatban segítségre van szükséged, inkább másra bíznád, arra is van mód pályázatírási szolgáltatás keretén belül. Ezt a lap alján található űrlapon jelezheted is nekünk.   

Segíthetünk a pályázat megírásában?
A pályázatíró partnerünk sikerdíjjal dolgozik, ha megadod az alábbi adataidat és bejelölöd, hogy melyik most futó pályázat érdekes neked, hamarosan felveszik veled a kapcsolatot, és egyeztetitek a részleteket.