Munkakör-megosztás elterjesztését célzó pályázat

2024.01.11

Ennek a kezdeményezésnek a célja a fiatalok munkához jutásának, beilleszkedésének és a generációk közötti tapasztalat-átadásának támogatása azáltal, hogy mindkét érintett munkavállaló (nyugdíj előtt álló és pályakezdő álláskereső) "átfedő" részmunkaidőben dolgozik, ezzel biztosítva a tapasztalatátadást, a munkavégzés folyamatosságát, az ügyfél-kapcsolatok zavartalanságát.

Nézd meg Mea rövid összefoglaló videóját, majd alatta az összefoglalónkat, ill. a pályázati kiírást. De ha segítsünk utóbbiban, arra is van mód. 

A program keretében az alábbi költségek kerülhetnek támogatásra:

1. a munkakör-megosztással érintett nyugdíj előtt álló munkavállaló bérköltségére havi 150 ezer Ft

2. a munkakör-megosztás céljából, a projektmegvalósítás időtartama alatt a pályakezdő álláskeresőnek fizetett bérére havi 244.500 Ft támogatás igényelhető,

3 a munkakör-megosztás miatt felmerülő, a munkáltató indokolt többletköltsége kompenzálására havi maximum 50 ezer Ft átalányköltség.

A támogatást legfeljebb egy éves időtartamig lehet igénybe venni, amennyiben a munkakör-megosztás keretében történő foglalkoztatás legkésőbb 2024. május 1. napjával megkezdődik.

A pályázati dokumentációt itt éred el.


Segíthetünk a pályázat megírásában? 
A pályázatíró partnerünk sikerdíjjal dolgozik, ha megadod az alábbi adataidat és bejelölöd, hogy melyik most futó pályázat érdekes neked, hamarosan felveszik veled a kapcsolatot, és egyeztetitek a részleteket.