Felújítási támogatás online konzultáció

Az otthonfelújítási támogatás 2021.01.01-től igényelhető, 2022.12.31-ig.

A vissza nem térítendő támogatás maximum 3 millió forint, ami a felújítási költségvetés fele.

A támogatás utólagos elbírásálással, utófinanszírozással történik. Ezáltal ahhoz, hogy beadhasd a támogatást előre el kell költened azt az összeget, aminek a felét vissza szeretnéd kapni. Csak ezután tudod meg, hogy jóváhagyta-e a Magyar Államkincstár (MÁK) a támogatási kérelmedet. Tehát nagy kockázatot vállalsz.

Ráadásul csak egyszer lehetséges a hiánypótlás, amire egy nagyon rövid 30 napos határidőd lesz.

Lehetőséget biztosítunk, hogy a beadás előtt egy online konzultáció keretében kizárólag a vissza nem térítendő támogatással kapcsolatban a segítségünket kérd.

Egyéni, csak a te igényeddel és támogatási kérelmeddel foglalkozó, prezentációval fűszerezett 1 órás online videós konzultáció, melyhez akár teljes dokumentáció ellenőrzést is kérhetsz.

1. csomag:

1 órás online felújítási támogatás konzultációd keretén belül a te igényed szerint lehetőséged van arra, hogy 

  • Előminősítést végzünk: megvizsgáljuk, hogy a jogszabályi feltételeknek hogyan felelhetsz meg, külön kitérve a buktatókra, mely a te célod megvalósítása során felmerülhet.

  • Átnézzük, hogy milyen dokumentációra lesz szükséged: Elküldjük az élethelyzeted szerint szükséges kitöltendő dokumentumokat.

  • Megküldjük a rád vonatkozó MÁK állásfoglalásokat: Csatoljuk neked a téged érintő MÁK állásfoglalás(oka)t, amik kiegészíthetik a rendeletet. 

  • Ránézzünk együtt néhány, általad választott maximum 5  már meglévő dokumentumodra (pl. számládra, vállalkozási szerződésedre). A dokumentáció ellenőrzése itt nem teljes körű, maximum 5 általad választottra terjed ki.

  • A konzultáció ára 34 900 Ft.

2. csomag:

1 órás online felújítási támogatás konzultáció + teljes dokumentáció ellenőrzés

Az 1 órás fenti konzultáció mellett,  

  • Dokumentáció ellenőrzést is végzünk: Átnézzük beadás előtt az összes dokumentumodat (pl. számlák, vállalkozási szerződések, kérelem, nyilatkozatok, számlaösszesítő).

  • A konzultáció és dokumentáció ellenőrzés ára együttesen 54 900 Ft.

Az 1. csomag bármikor kiegészíthető a 2. csomaggal a különbözet, 20 000 Ft megfizetése mellett. 

!! A konzultáció kizárólag a vissza nem térítendő támogatás buktatóit és lehetőségeit elemzi, teljesen elkülönül bármilyen hitelközvetítői tevékenységtől vagy banki terméktől. Ez a vissza nem térítendő támogatáshoz kapcsolódó szakértői konzultációnak a munkadíja, amiről a partner cégtől természetesen számlát is kapsz!

A tapasztalatunkat és tudásunkat a 2020 októberében indított Facebook csoportjainknak köszönhetjük, ahol mára több mint 100 000 tag kérdéseire válaszoltunk és naponta több mint 500 hozzászólás keletkezik, így az összes állásfoglalást lehetőségünk volt összegyűjteni archiválni és a tagok számára kiértékelni.


A konzultáción résztvevők ajándékba megkapják a Felújítási támogatás A-tól Z-ig csomagot az e-book-kal, oktatóvideókkal, mintadokumentációval és beadási segédletekkel együtt.