Napelemes pályázatok

Hamarosan indul a "Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva" pályázat. 

2 különböző "műszaki tartalom" közül választhatnak azok, akik ebben részt szeretnének venni:

  1. tetőre szerelt napelem rendszer;
  2. Tetőszerkezetre helyezett fűtési rendszer ellátását célzó napelemes rendszer létesítése. Továbbá a fűtési rendszer elektrifikálása hőszivattyúval (levegő-levegő. levegő-víz), villamosenergia tároló beépítése és nyílászáró cseréje

A támogatások akár 100%-osak (önerőmentesek) is lehetnek és vissza nem térítendők; műszaki tartalmakként változik, hogy mekkora a maximális összeg 2,8 és 11,5 millió forint között

Ennél a pályázatnál az információ, az idő és a felkészülés lehet a siker titka. Hiszen a pályázatokat ütemezetten, régiónkénti csoportbontásban és csupán a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig nyújthatjuk be.

Ahhoz, hogy a pályázatnyitási időpontok reggelén felkészülten ébredj, és sikeres igénylést tudj beadni a Mentorok által összeállított Önerő nélküli Napelemes Pályázat Start csomag lehet a segítségedre.

A csomag tartalma:

1. Egy pályázati leírás (E-book), amiben értelmeztük és közérthetően összefoglaltuk a pályázati kiírást.

2. Kalkulátor, ami abban segít, hogy a család villamosenergia fogyasztása alapján meg tudjuk határozni, hogy milyen (teljesítményű, felületű és darabszámú) napelem rendszerre van szükségünk, mennyibe kerülne ez a napelem rendszer, illetve, hogy mennyit költhetünk napelemre 100 %-os pályázat esetén.

3. Oktatóvideók, ami tartalmaz:

- Egy képernyőképekkel illusztrált a beadási felületre szóló regisztrációs segédletet videós és írásos formában.

- A pályázati felületen a magánszemélyek regisztrálását bemutató videós segédletet.

- Az alap dokumentumokat bemutató videót.

- Napelemes pályázati előminősítő videót.

Napelemes pályázat támogatási kérelem rögzítése videót.

- Tulajdoni lap lekérését bemutató videót, ami azért hasznos, hogy a pályázati anyaghoz egyszerűen be tudd csatolni a lekért tulajdoni lapot.

- AVDH hitelesítést bemutató videót, mely hitelesítésnek alkalmazása kötelező a pályázat során. 

A csomag ára 9 990 Ft , melyet most akciósan 4 990 Ft-ért tudsz megvásárolni.

A csomagot folyamatosan bővítjük (a törvény elfogadását követően a leírást módosítjuk, aktualizáljuk, illetve készítünk további beadási segédletet és minta pályázati dokumentációs csomagot is), és a Pénzügyi Mentoroktól megszokott módon a csomagvásárlók minden bővítést, frissítést automatikusan és ingyenesen kapnak meg. 

Ha te is szeretnél felkészülni, magabiztosan napelem árajánlatot kérni, és startra kész lenni a regisztrációs felületen, mindezt a lehető legegyszerűbben, megspórolva közel 100 oldal jogi szöveg értelmezését, akkor ez a csomag neked szól. 


Fontos dátumok: 

- Az első beadás várhatóan 2021. december 6-tól kezdődik megyénként ütemezetten.

- A kivitelezői regisztráció várhatóan 2021. október 18-án nyílik meg.További tudásanyagaink:


A mentblogon megjelent cikkeink:

Fekete Pénteken mindenki költi a pénzét.... mit szólnál, ha befektetésre biztatnánk...azt javasoljuk, hogy fektess magadba. Fektess a tudásodba és válogass ma a Mentorok Csináld Magad tudásanyagai közül is.

Készülj, mert 2021.11.26-án a Pénzügyi Mentorok csapata is készül egy óriási akcióval neked blek fridéj, ahogy Ádám mondaná :), vagyis fekete péntek napján. A csináld magad mentorcsomagok nem a karácsonyfa alá készültek. De általuk több ajándékot fogsz tudni majd évről évre a fenyő alá tenni, hiszen több millió forintot érő támogatásokra is szert...