Mindent a kompetenciamérésől - a 4,5 milliós támogatás írásbeli vizsgájáról

2023.09.04
  • Az írásbeli kompetenciamérésre 2 szakaszban (2 időablakban) kerül sor, szakaszonként 4063 fő részvételével. Tehát már csak 8 000 fő maradt!
  • Az 1. szakasz szeptember 5-én kedd reggel 6:30 órától szeptember 7-én csütörtök reggel 6:29 óráig tart.
  • A 2. szakasz szeptember 7-én, csütörtök reggel 6:30 órától szeptember 9-e szombat reggel 6:29-ig tart.
  • Minden pályázó részére 2 órát biztosítanak. Pontosabban a megkezdéstől számított 2 órán belül a kitöltést be kell fejezni a kapott időablakon belül.
  • A pályázók véletlenszerűen összeállított 20+1 kérdést kapnak, melynek alapja az a 25 mintakérdés. DE! Tartalmazni fog a kérdőív néhány olyan kérdést is, amelyekkel kiegészítésre kerültek a kompetenciamérő kérdések és amelyek hasonlóképpen a vállalkozói készségeket, a felkészültséget mérik.
  • Az írásbeli kompetenciamérő teszt akkor tekinthető sikeresnek, ha a pályázó eléri a maximálisan szerezhető pontszám 80 %-át
  • Az írásbeli kompetenciamérés kiértékelését követően e-mailben tájékoztatnak majd minden pályázót az elért eredményről, valamint arról, hogy az írásbeli eredménye alapján részt vehet-e a szóbeli kompetenciamérésen.
  • A szóbeli kompetenciamérés a tervek szerint 2023. szeptember 13. és 2023. október 6. napja között zajlik majd Budapesten, (várhatóan az Óbudai Egyetem épületében), egy 3 fős bizottság előtt. 

Ne feledd, ha a kompetenciamérés során elakadsz, az OFA ügyfélszolgálatát keresd a vs2@ofa.hu e-mail címen, illetve a 06-1-555-2900 telefonszámon, a 4-es menüpont alatt.

De élő konzultációt tartunk mi is (OFA-tól független pénzügyi mentorok) a kompetenciamérés indulása előtt, ahol egyrészt a segédletben szereplő dolgokat végigbeszéljük (folyamatot, rendszert), valamint további tippeket-trükköket-praktikákat osztunk meg. Ehhez az alkalomhoz azon pályázók tudnak csatlakozni, akik rendelkeznek Start II csomaggal, vagy a Mentor Klub tagjai. Nekik e-mailben küldtük ki a linket a csatlakozáshoz.
Ha nem akarsz lemaradni, akkor csatlakozz /vásárold meg a csomagunkat most!

Forrás: Pénzügyi Mentorok FB oldal 2023.08.15-i élő hozzászólásai

Szeretnéd, ha téged is támogatnának a vállalkozásindításod során a mentorok? Havi egy családi fagyizás áráért most ezt elérheted a Mentor Klub-ba való belépéseddel:


Itt találsz a kompetenciaméréshez  egy segéldetet, amiben a szabályokat, a rendszert mutatjuk be, valamint további tippeket is adunk a sikeres "vizsgához"


Itt találsz egy videót, amiben 3 minta kompetenciakérdést meg is válaszolunk:

Figyelem! A videó még 2023.09.01 előtt készült, amikor a kompetenciamérés szabályai még mások voltak, de a mintaválaszok használhatóak a videóból!


Amennyiben kíváncsi vagy a további mintáinkra is, és/vagy a vállalkozóvá válás útján szeretnél egy támogató közösség tagja lenni, tréningeket és tudásanyagokat, mentori támogatást kapni, akkor csatlakozz a Mentor Klubhoz. 


Ezt mondják azok rólunk, akiket a vállalkozóvá válás útján támogatunk: