Vállalkozó Start II. program - segédlet

4,5 millió állami támogatás (aminek itt eléred a pályázati felhívását) regisztrációja augusztus 1-jén indult, de a nagy érdeklődésre tekintettel aznap zárult is. Tehát ha aznap nem próbálkoztál, akkor sajnos most erről lemaradtál.

Akiknek sikerült a regisztráció (kb 10 000 pályázó), ők haladnak tovább a kiválasztási folyamaton, mert végül csak 1 000 fő maradhat a programban.
Az OFA (aki a pályázatot kiírta) a sikeresen regisztrálók tárhelyére küldeményt küld/küldött a  napokban. A pályázókat 2 napos idősávokra osztották. Ebben az idősávban kell folytatni a regisztrációt: a személyes adatok megadása mellett a pályázati adatlapig kell eljutni ebben a kijelölt 2 napban. A folyamat következő elemei egy írásbeli online kompetenciamérés és egy személyes elbeszélgetés lesz. Két vizsga ez igazából, amin múlik, hogy ki kapja végül meg a 4,5 millió Ft-os vissza nem térítendő támogatást a vállalkozása elindításához. Az online vizsgán 25 kérdés vár rád, amik fekete öves vállalkozókat is megizzasztanának. Kattints ide, itt meg tudod nézni, mire számíthatsz a kérdéssorban.

Itt már nem a szerencsén és az időn, sokkal inkább a felkészültségen múlik a pénz sorsa.

Ebben segíthet neked a Vállalkozó Start II. Programunkhoz készített segédletünk!

Azoknak, akik megvásárolják a csomagunkat, elérhető:

- egy videó, hogy a 25 izzasztó kérdésnek hogy érdemes neki ugranod. Inspirációt és ötleteket adunk egy videóban minden kérdéshez saját vállalkozói és vezetői tapasztalataink alapján.
- a kompetencia kérdésekhez egy táblázat, amibe előzetesen már be tudod írni a tervezett válaszaidat. Látod a karakterszámot. És ha kapsz mondjuk egy új idősávot erre a vizsgára, akkor addigra kész lehetsz ezzel a táblában és már csak nyugodtan át kell másolnod "csak" a felületre. a fent említett táblát, ahova beírhatod a válaszaidat

- 2023.08.08-án este 20:30-tól egy zárt Zoom meeting keretén belül élő konzultációt tartottunk, ez a felvétel a csomagosoknak visszanézhető.

- és aki a személyes beszélgetésig is eljut, ő sem marad a támogatásunk nélkül, ott is készül segédlet arról, hogy miként érdemes bemutatnod a vállalkozási ötletedet, ill. mire kell figyelned a személyes kompetencia mérésen.

4,5 millió Ft a tét, egyedül is meg lehet csinálni a kompetencia mérésre a felkészülést.
De akinek biztonságot ad, hogy vannak segédletei hozzá, konzultációs lehetősége, annak ajánljuk a csomagunkat.
Sokan ismertek minket a felújítási támogatás kapcsán, így azt gondolom, nem zsákbamacska, amit ígérünk. Ráadásul többen írtátok, hogy a regisztrációtok azért sikerült, mert augusztus 1-jén vagy 5 levélben tartottuk a lelket bennetek és hoztuk a friss híreket.

 
Szóval gondold meg, hogy neked megér-e 2 mozijegy árát ez.

 
Ráadásul, ha egyéni vállalkozást indítasz akkor duplán megéri: mert most ajándékba adjuk a vállalkozásindítás lépésről lépésre csomagunkat is, amivel minden szükséges indulási adminisztrációhoz találsz videós segédletet. Erről itt olvashatsz még.

De a döntés a tiéd. ;)

​​​​​​​Ezeket az anyagokat a hármunk elmúlt 60 évnyi vállalkozói és vezetői tapasztalatai alapján állítottuk össze.

A 2 csomagunkat így most 9 990 Ft helyett csak 4 990 Ft-os áron szerezheted meg.

Na küldhetjük neked a csomagokat?