Családom pénzügyei

Napelemes pályázat, zöld otthon hitelprogram, CSOK hitelek kamatmentes lehetőség, adóvisszatérítés.

Csak néhány olyan az elmúlt időszakban bejelentett hír, amik ismét több millió forintot is jelenthetnek a családoknak. De van jó néhány olyan lehetőség, amik már évek óta elérhetőek, mint a babaváró kölcsön vagy a jelzáloghitel elengedés.

Mint ahogy a felújítási támogatás is sokat jelent nektek, hiszen ezért jöttetek sokan a csoportjainkba. 

De vajon hol tudtok minden ilyen lehetőségről értesülni, ha nem akartok jogszabályokat böngészni, meg híreket nyomon követni?

Tőlünk, a Pénzügyi mentoroktól. Hárman arra adtuk a fejünket, hogy a kezeteket ne engedjük el azután sem, mikor a felújítási támogatást már sikeresen megkaptátok. Szeretnénk a segítségetekre lenni a továbbiakban is abban, hogy bármilyen élethelyzetben is vagytok, a legkedvezőbb pénzügyi döntést tudjátok meghozni, úgy, hogy közben minden kínálkozó lehetőséget (támogatást, pályázatot, kedvezményt) ki tudjatok aknázni. 

Ehhez létrehoztunk több FB csoportot, ahol a továbbiakban is állunk rendelkezésetekre mind a legaktuálisabb információkkal, mind pedig kérdéseitek esetén.

A Családom Pénzügyei csoportunkba itt tudtok ingyenesen belépni.

A Napelemes Pályázatok csoportunk itt vár rátok.

A Zöld Otthon Program kapcsán pedig itt találtok meg minket.

Ha semmiképpen nem akartok lemaradni az újdonságokról, akkor pedig itt adhatjátok meg az elérhetőségeteket, hogy e-mailben is tudjuk küldeni az újabbnál újabb lehetőségeteket.

Tartsatok velünk továbbra is!

Mea, Ádám és András