Biztosítások

Ha nem tudsz felelősséget vállalni mindenért ami az életedben történik, akkor válassz egy jó biztosítást.
(Népi bölcsesség)

Biztosítások abban segítenek neked, hogy ha életed felett váratlanul felhők gyülekeznek, esetleg elered az eső, akkor is legyen egy ernyő, ami megvéd téged és szeretteidet a nagyobb bajoktól. Ha biztosítást kötsz, akkor

Más szóval, a biztosító a szerződés létrejöttével átvállal bizonyos kockázatokat, tehát az ügyfél számára anyagi fedezetet nyújt.

Kisebb-nagyobb ingóságai mindenkinek vannak. Rosszul érinthet minket, ha váratlanul kár esik bennük, és önerőből kellene megjavíttatni esetleg pótolni. És akkor még nem érintettük azt a kérdést, hogy hogyan éljük meg lelkileg és anyagilag, ha egy egészségkárosodással, ne adj Isten egy szerettünk halálával kell szembenéznünk. A biztosításnak köszönhetően "legalább" az anyagi problémákkal nem kell foglalkoznunk a nem várt események bekövetkeztekor.  

A Pénzügyi Mentorok csapatára biztosítási témákban is számíthatsz, függetlenül attól, hogy élet vagy nem élet típusú biztosítás is az ideális a számodra. Független biztosítási tanácsadóként a te igényeidnek, céljaidnak megfelelő terméket és szolgáltatást találjuk meg. Az igazit keressük meg neked ebben is. A mi küldetésünk továbbra is az, hogy segítsünk téged a családi pénzügyek labirintusában a leginkább eligazodni.


Segíthetünk? Kötelezettségektől mentesen töltsd ki az alábbi űrlapot és hamarosan keresünk: