Válás

A kijózanító statisztika szerint a házasságok több mint fele válással végződik. Kapcsolataink nagyon törékennyé váltak. Az átlag házasság 7-8 évig tart mindössze.

Párok, akik pár éve örömmel ugrottak fejest a Babaváró kölcsönnel, CSOK-kal együtt a családalapítási és otthon terveikbe, ma kétségbe esve hívnak minket,  hogy sajnos nem megy tovább... :(

Elválunk. 

Aminek persze van jogi és lelki aspektusa, de mi lesz a közös pénzügyi termékeinkkel (pl. CSOK-kal), a lakás és babaváró hiteleinkkel, hogy a közös családi fészekről és egyéb vagyoni kérdésekről már ne is beszéljünk.

Mi, a Pénzügyi Mentorok hiszünk abban, hogy egy válás lehet pénzügyileg is korrekt. Ebben segítünk tudásanyagainkkal, illetve igény esetén személyes konzultációval is.

Ebben a videóban erről a kényes témáról beszélnek a  mentorok. Bátran ajánljuk azoknak is, akik most még a rózsaszín ködben a fejesugrás fázisában vannak, azoknak, akiknél felmerült, vagy esetleg napirenden is van a szakítás gondolata nekik kötelezően ajánljuk. 


Ha a videó helyett/melletted te inkább egyénileg egy konzultáció keretén belül beszélnéd át velünk, hogy a szakításotok miként érinti a támogatásaitokat és hiteleiteket, és egyébpénzügyeiteket, úgy az alábbi űrlapon tudsz erre jelentkezni: