Otthonom

Ahol valóban otthon vagy. És jól tudjuk mindannyian, hogy egy lakás értelme nem a bútorok, hanem az érzés, amely eltölti ott az embereket. De mégis fontos azért, hogy az a lakás/ház, az a szoba meglegyen. Legyen szó egy albérletről vagy saját ingatlanról, ezen az oldalunkon abban segítünk, hogy a megfelelő hajlékot ehhez megteremthesd.  


Ingatlan vásárlásához és eladásához  kapcsolódó tartalmaink:


"Otthon az, ahova hazatérsz. Ahol valaki vár este. Ahol ismered a fal kopásait, a szőnyeg foltjait, a bútorok apró nyikorgásait. Ahol úgy fekszel le az ágyba, hogy nem csak alszol, hanem pihensz. Nem csak pihensz, hanem kipihened magad. Kipihened az életet, az embereket, mindent. Ahol otthon vagy, az az otthon. Nem kell hozzá sok. Elég egy szoba. Ha tízen vagytok benne, az se baj. Ha mind a tízen egyek vagytok ebben, hogy haza tértek, amikor este hazatértek. Nem kell hozzá sok, csak egy szoba és egy érzés. Egy egészen egyszerű állati érzés: hogy ma itt élek." (Wass Albert) 

Van 10 tippünk, amivel könnyebb lehet...

Az ingatlan eladásnak és az ingatlan vásárlásnak is vannak olyan praktikái, amik nagyban hozzásegíthetnek minket a célunk eléréséhez: a sikeres ingatlantranzakcióhoz. Az elmúlt 10 évben több ezer családnak segítettünk ingatlan eladásban vagy vételben. Ezeket a tapasztalatainkat gyúrtuk össze, és most 10-10 tippet adunk mind az eladáshoz, mind a vásárláshoz. A tippek nagy része nem igényel anyagi ráfordítást, csak egy kis tudatosságot. És most ezt ingyenesen megosztjuk veled, csak kattints az alábbi linkre, és add meg az adataidat, ahova küldhetjük a kedvenc listánkat.