Ingatlanvásárlás A-tól Z-ig

Tisztában vagyunk azzal, mennyire fontos mérföldkő az életedben egy ingatlan vásárlása; egy lépés, ami közelebb visz álmaid otthonához. 

A piac rejtélyei és buktatói azonban könnyen elvonhatják a figyelmedet, de itt vagyunk, hogy segítsünk. Célunk, hogy minden szükséges tudással, információval és eszközzel ellássunk, amire csak szükséged lehet ahhoz, hogy magabiztosan és előnyös feltételekkel szerezd meg álmaid otthonát. 

Iratkozz fel az ingyenes Ingatlanvásárlás A-tól Z-ig tudásanyagunkra az alábbi űrlapon keresztül, hogy naprakész légy az ingatlanvásárlás legfontosabb fortélyaival és biztosan ne csússz el a siker útján! 

🎁Feliratkozáskor egyből küldünk neked egy olyan 90 perces videót, amiben ezekről mind-mind szó lesz:

  • 🍌Az ingatlanvásárlás banánhéjai - avagy min szoktak a legtöbben elhasalni

  • 📈 Az ingatlanpiac helyzete- merre mennek az árak

  • 🤔 Venni vagy bérelni? - bérleti díj vs. hiteltörlesztő

  • 🧠 A tudatos ingatlanvásárlás lépései - amivel magabiztosan hozhatsz jó döntést

  • 💰 Elérhető támogatások és hitelek - hogy akár 60 millió Ft állami támogatással vágj bele

  • 💸 Az ingatlanvásárlás költségei - láss tisztán

  • 🔑 7 titkos tipp hitelfelvétel előtt állóknak - amik a banki bírálatnál számítanak

  • 1️⃣praktika - hogyan csökkentheti mindenki a lakáshitel törlesztőrészletét 15 %-kal

🎁 A videó mellettt elküldjük neked a tudatos ingatlanvásárlók iránytűjét, a Mentorok checklistáját is, ami végigvezet téged az ingatlanvásárlás lépésein, és segít elkerülni a buktatókat. 

Valamint további hasznos anyagokkal is fogjuk segíteni az utadat az ingatlanod megvásárlása során. Így többek közt megosztunk majd veled egy pénzügyi tervező kalkulátort, amivel könnyedén megtervezheted a felmerülő költségeket. De elküldjük neked azt a kérdéssort is, amit mi biztos végigkérdeznénk az eladótól, ha meg szeretnénk venni az általa árult lakást vagy házat.

Szóval küldhetjük ezeket? ;) 

Kik lesznek a segítségedre?

A Pénzügyi Mentorok (Mea, Ádám és András) és csapata, akik együttesen 30 éve foglalkoznak azzal, hogy ingatlanvásárlási álmokat kergető ügyfeleiket támogassák az úton, és elvigyék a beköltözésig, miközben megtalálják a legjobb finanszírozási formát, és kiaknázzák az elérhető támogatásokat is. De nem elégszenek meg ennyivel, ha később van szükséged rájuk, miután már bent laksz, akkor is számíthatsz a segítségükre. Több, mint 10 000 család szavazott nekik bizalmat ezidáig. Ebben a tudásanyagban, amit több e-mailben küldenek neked, összegyűjtötték a sok-sok ingatlanvásárlás tapasztalatát. Hogy te már ne kövesd el azokat a hibákat, amik mások elkövettek.  

Nézd meg, mit mondtak róluk az ügyfeleik:

Ha szeretnéd megkapni az Ingatlanvásárlás A-tól Z-ig tudásanyagunkat, akkor itt add meg az adataidat: