Ingatlanvásárlás

Ha a vágyott ingatlan megvásárlásához nem áll rendelkezésedre a megfelelő önerő, akkor a hitel és a támogatások igénylése lehe a megoldás. Hitelközvetítői sapkánkban szívesen segítünk neked ebben is:

Tűnjön ki a te ingatlanod a tucatnyi ingatlan hirdetésből! Szeressenek bele az érdeklődők, már mikor belépnek az ajtón. A célcsoportnak megfelelően rendezzük be és mutatjuk be: kiemeljük, amit érdemes a lakásban/házban, kijavítjuk az esetleges hiányosságokat, hibákat. Megmutatjuk az ingatlan előnyös arcát.

Sokan kérdezitek tőlünk, de most hol a legjobb lakáshitelt felvenni? Az a helyzet, hogy erre nem tudunk egyből válaszolni. És nem azért, mert idén ne menedzseltük volna már le több száz ügyfelünk igénylést. Az oka az, hogy megtalálni a megfelelő lakáshitelt éppolyan nehéz, mint mikor életünk párját keressük. A részleteken sok múlik. Jó-jó tudjuk,...

Az ingatlanvásárlás igen kimerítő folyamat lehet. Az egész procedúra a megfelelő ingatlan megtalálásával kezdődik, majd átível egészen az adásvételi szerződés megkötéséig, amely összetett és szerteágazó feladatokat jelent. Ha esetleg még hitelt is szükséges felvenned és a támogatásokat is kiaknáznád, akkor pedig végképp egy macerásnak tűnő folyamat...

A kormány bejelentette, hogy a család-, és lakástámogatások egy részét átalakítja 2024. januárjától. Számos támogatás megszűnik, több feltétele hátrányosan változik. Ezekről hallhatsz ebben a videónkban: