Jelzáloghitel elengedés

Tudta, hogy a családok a gyermekeik után, a meglévő lakáshiteleik tőketartozásának egy részét állami támogatásként előtörlesztéssel "ajándékba kaphatják"? 

Ez a lehetőség a 2019.07.01 után született második gyermek esetén 1 millió forint, harmadik gyerek esetén 4 millió forint és minden további gyermek esetén 1 millió forint tőkeelengedést jelenthet meglévő lakáshiteledből.

A jelzáloghitel elengedés részleteit a 337/2017. (XI. 14.) számú kormányrendelet szabályozza.

A Mentorok a Jelzáloghitel elengedés csomagjuk keretén belül egy videóban végig vezetnek téged közérthetően azon, hogy: 

Egy másik videóban bemutatják, hogy miként tudod ezt online meg is igényelni, sőt a csomagban egy kitöltött mintadokumentációt is találsz erre.
  • milyen feltételeknek kell megfelelned
  • mekkora támogatásra vagy jogosult
  • hogyan tudod igényelni
  • milyen buktatókra és kiskapukra érdemes figyelni.
Egy másik videóban bemutatják, hogy miként tudod ezt online meg is igényelni, sőt a csomagban egy kitöltött mintadokumentációt is találsz erre.

A csomaggal már gyerekjáték lesz, hogy akár te is megkapd ezt a maximum 4 millió Ft támogatást jelzáloghitel elengedés formájában. 


Ha nem szeretnél lemaradni a mentorok híreiről iratkozz fel a tudásklubjukba itt.

Még ezek is érdekesek lehetnek a számodra:

  • Ha van Babaváró kölcsönöd, akkor ne feledd, annak kapcsán is vannak teendőid, mikor érkezik a baba. Erről itt olvashatsz.
  • Ha a csemete érkezése előtt vagy után felújításba is belevágnátok, akkor a felújítási támogatás igénybevételének a lehetőségei is hasznosak lehetnek a számodra, amit itt találsz.