Jelzáloghitel elengedés

Tudtad, hogy a családok a gyermekeik után, a meglévő lakáshiteleik tőketartozásának egy részét állami támogatásként előtörlesztéssel "ajándékba kaphatják"? 

Ez a lehetőség a 2019.07.01 után született második gyermek esetén 1 millió forint, harmadik gyerek esetén 4 millió forint és minden további gyermek esetén 1 millió forint tőkeelengedést jelenthet meglévő lakáshiteledből.

A jelzáloghitel elengedés részleteit a 337/2017. (XI. 14.) számú kormányrendelet szabályozza.

Ha szeretnél egy kis ízelítőt kapni erről a támogatásról, a képre kattintva kérheted az ingyenes videónkat, amiben bemutatjuk a főbb paramétereket. 


Több segítségre van szükséged?

Jelzáloghitel elengedés mentorcsomag

Jelzáloghitel elengedés konzultáció a mentorok csapatával

Ha ennél több segítségre van szükséged, akkor ajánljuk a Jelzáloghitel elengedés mentorcsomagunkat, amiben két videós segédletet is találsz a mintadokumentáció mellett.

Az egyik videóban teljeskörű képet kapsz a jelzáloghitel elengedés feltételeiről, a támogatás lehetséges összegéről, igénylés módjáról, buktatóiról, és még néhány praktikát is megosztunk veled.

Egy másik videóban bemutatják, hogy miként tudod ezt online meg is igényelni, sőt a csomagban egy kitöltött mintadokumentációt is találsz erre.

A csomaggal szerintünk már gyerekjáték lesz, hogy ha jogosult vagy rá, megkapd ezt a maximum 4 millió Ft támogatást jelzáloghitel elengedés formájában. 

Nem szeretnéd a csomagot bogarászni, inkább egy egyéni, online konzultációt vennél igénybe velünk? Erre is van mód. 

Az online találkozó során végig vesszük veled azt, hogy te jogosult vagy-e és mekkora jelzáloghitel elengedésre, illetve ha szeretnéd segítünk a szükséges dokumentáció összeállításában.

Az alábbi űrlappal a számodra kedvező csomag választásával tudsz jelentkezni erre a szolgáltatásunkra:Ha nem szeretnél lemaradni a mentorok híreiről iratkozz fel a tudásklubjukba itt.

Még ezek is érdekesek lehetnek a számodra:

  • Ha van Babaváró kölcsönöd, akkor ne feledd, annak kapcsán is vannak teendőid, mikor érkezik a baba. Erről itt olvashatsz.
  • Ha otthonteremtés előtt álltok, akkor pedig érdekesek lehetnek a számodra az otthonteremtési támogatások, itt