Minden, amit tudni érdemes a Babaváró kölcsönről

Babaváró kölcsön igénylési feltételei, a támogatás paraméterei

A babaváró hitel, mely 2022.12.31-ig igényelhető, a magyar családok gyermekvállalásához adhat nagy segítséget.

Ez egy maximum 10 millió forint összegű szabadfelhasználású hitel, ami kamatmentesen igényelhető. A babaváró támogatás igényléséhez nem szükséges ingatlan fedezet. A maximális futamidő 20 év lehet. A törlesztőrészlete törvényi szabályozás alapján nem lehet több, mint havi 50.000 forint. A kamatmentesség a folyósítás pillanatától fennáll, de azért feltételhez kötött.

Itt kérheted az ingyenesen elérhető videónkat a Babaváró kölcsönről, amiben végig vezetünk ezen támogatás paraméterein és igénylési feltételein.

Jön/Jött a Baba - hurrá, de mi a teendő a Babaváró kölcsönnel?

Nagy az öröm a családban érkezik, vagy talán már meg is érkezett a trónörökös. Ne felejtsük viszont, hogy a sok egyéb intézni való mellett bizony a Babaváró kölcsön kapcsán is vannak feladataink. 

Szüneteltetés, kamatmentesség, tőkelengedés. Mind-mind ezen támogatáshoz kapcsolódó lehetséges opciók. De mikor mire vagyunk jogosultak? Mikor mi a legjobb döntés? És mit kell tennünk annak megvalósításához?

A Pénzügyi Mentorok Jön/jött a baba - mi a teendő a Babaváró kölcsönnel videójában Mea, András és Ádám kézen fognak és "elkísérnek" ezen az úton is.


Ha nem úgy alakul az életünk, ahogy terveztük- mi lesz a Babaváróval?

Amikor megigényeltétek, még nem számítottatok erre. De sajnos az élet néha tartogat váratlan fordulatokat, amik bizony ezt a fajta támogatást is érinthetik.

Mea, András és Ádám egy videóban mutatja be neked azt, hogy mi történik a Babaváró kölcsönnel, ha esetleg nem jön össze a baba, válásra kerül sor, vagy ha valamilyen tragédia történik a családban. 

Nem kellemes a téma, de ha már megtörtént azért, ha még nem kerültünk ilyen helyzetbe, akkor a negatív kimenetelek ismerete érdekében ajánljuk a Mentorok ezen videóját.

A Babaváró kölcsön utóélete, vagyis mit kell tenni, ha jön/jött a baba, vagy ha nem úgy alakult, ahogy terveztük videókat az alábbi űrlapon tudod megvásárolni.

Ráadásul ajándékba adjuk hozzá a Babaváró kölcsönt bemutató videót, amiben a hitelparaméterek, feltételek emlékeztetőül szolgálhatnak neked. 

Még ezek is érdekesek lehetnek a számodra:

  • Ha érkezik a baba, akkor ne felejtsd ellenőrizni, hogy a jelzáloghitel elengedésre, ami akár 4 millió Ft-os támogatást is jelenthet, jogosult vagy-e. Erről itt olvashatsz.