Ingatlanvásárlás tudatosan: 6. rész -Árminimum 

2024.05.14

5 millió Forinttal olcsóbban vette meg András ugyanazt az ingatlant!

Az Árminimum egy böngésző bővítmény, amelyet azoknak ajánlanak, akik tudatosan szeretnének ingatlanokat vásárolni és figyelni akarnak arra, hogy ne fizessenek túl azokért. 

A bővítmény segít azonosítani, ha egy adott ingatlan más portálokon alacsonyabb áron szerepel, így elősegítve a pénztakarékosságot és optimalizálva a vásárlási folyamatot. 

Az eszköz különösen hasznos azok számára, akik időt és energiát szeretnének megtakarítani az ingatlanok online keresésében, mivel automatikusan összehasonlítja a különböző hirdetési portálok ajánlatait. Ezáltal gyorsan és hatékonyan található meg az azonos ingatlan a legkedvezőbb áron. A bővítményt használva egy felugró értesítő jelzi, ha az adott ingatlan olcsóbban is elérhető, ezzel csökkentve a felesleges költségeket és segítve a felhasználókat abban, hogy a lehető legjobb döntést hozhassák meg.

A használata rendkívül előnyös, mert nem csak pénzt spórolhatunk vele, de a keresési folyamat is átláthatóbbá és hatékonyabbá válik. Azok számára, akik költséghatékony és tudatos ingatlanvásárlást szeretnének, az Árminimum kiváló segítség lehet.

Az Árminimum böngésző bővítmény egy hasznos eszköz azok számára, akik szeretnék minimalizálni az ingatlanvásárlási költségeiket, és a legjobb árat szeretnék elérni. Itt van egy részletes lépésről-lépésre útmutató az Árminimum bővítmény telepítésére és használatára:

1. Telepítés

1. **Látogass el az Árminimum weboldalára.** Az Árminimum hivatalos weboldalán megtalálod a bővítmény letöltéséhez szükséges információkat. A weboldal címe: [https://www.arminimum.hu/](https://www.arminimum.hu/).

2. **Keresd meg a "Bővítmény telepítése" gombot.** A weboldalon találsz egy gombot vagy linket, ami közvetlenül a telepítési oldalra irányít.

3. **Kattints a gombra, és telepítsd a bővítményt.** A telepítés automatikusan elindul, és pár másodpercen belül befejeződik. A bővítmény kompatibilis a Google Chrome és Firefox böngészőkkel.

2. Használat

1. **Nyisd meg a böngésződet, és látogass el egy ingatlanhirdető portálra.** Például a [Ingatlan.com](https://ingatlan.com) vagy más, hasonló oldalakon kezdhetsz ingatlanok után nézni.

2. **Keresd meg azokat az ingatlanokat, amelyek érdekelnek.** Nézz körül, és válassz ki egy vagy több ingatlant, amelyek megfelelnek az elképzeléseidnek.

3. **Figyeld a böngésző jobb felső sarkát.** Amikor egy ingatlan adatlapját megnyitod, az Árminimum ikonja megjelenik a böngésződ jobb felső sarkában, ha az ingatlan elérhető olcsóbban máshol.

4. **Kattints az Árminimum értesítőjére.** Ha az értesítő ikon aktív, kattints rá, és a bővítmény automatikusan átirányít az Árminimum portáljára.

5. **Fedezd fel az ingatlant a legjobb áron.** Az Árminimum oldalon megtalálhatod az adott ingatlan legolcsóbb ajánlatát, valamint az összes releváns képet és leírást, amiket különböző portálokon feltöltöttek.

3. Érdemes figyelembe venni

- **Rendszeresen ellenőrizd az Árminimum bővítményt.** Győződj meg róla, hogy a bővítmény frissítve van, hogy a legújabb funkciókat és javításokat is élvezhesd.

- **Használd ki az értesítéseket.** Az Árminimum értesítései segítenek azonnal tudomást szerezni, ha egy ingatlan ára csökken.

Az Árminimum bővítmény segítségével jelentős időt és pénzt takaríthatsz meg az ingatlanvásárlás során, miközben biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb ajánlatot kapod.

Kik segítenek az ingatlanvásárlási tippekkel? 

A Pénzügyi Mentorok (Mea, Ádám és András) és csapata, akik együttesen 30 éve foglalkoznak azzal, hogy ingatlanvásárlási álmokat kergető ügyfeleiket támogassák az úton, és elvigyék a beköltözésig, miközben megtalálják a legjobb finanszírozási formát, és kiaknázzák az elérhető támogatásokat is. De nem elégszenek meg ennyivel, ha később van szükséged rájuk, miután már bent laksz, akkor is számíthatsz a segítségükre. Több, mint 10 000 család szavazott nekik bizalmat ezidáig. Ebben a tudásanyagban, amit több e-mailben küldenek neked, összegyűjtötték a sok-sok ingatlanvásárlás tapasztalatát. Hogy te már ne kövesd el azokat a hibákat, amik mások elkövettek.   

Ezt mondták róluk az ügyfeleik:

Az Ingatlanvásárlás A-tól Z-ig tudásanyagunk további részeit itt találod:


Szeretnél a pénzügyekben biztosra menni? Kimaxolni az elérhető állami támogatásokat és megtalálni a legjobb hitelkonstrukciót. Add meg az adataidat itt, vagy kattints az e-mailedben szereplő Előszűrést szeretnék gombra.