Már több tízezer sikeres lakásfelújítási pályázat

2021.09.10

2021. augusztus 10-én közzétett számok alapján a Kincstárhoz már több, mint 25 000 kérelem érkezett, melyből picivel több, mint 13 000 kérelem került jóváhagyásra. A kérelmek eddigi összege több mint 42 milliárd Ft, a megítélt támogatások összege pedig 22,6 milliárd Ft volt a fenti dátumig.

Az igényelt átlagösszeg 1,6 millió, míg a megítélt támogatás átlagösszege 1,7 millió Ft.

Ezek közül, több ezer sikeres lakásfelújítási pályázat felett bábáskodott a Pénzügyi Mentorok csapata az év első 8 hónapján. Köszönhető a szakmai csoportjaiknak, ahol több, mint 160 000 tag számít napról napra a tudásukra, az elkészített tudásanyagaiknak és az elérhető egyéni konzultációknak.

1. A mentorok felújítási tudástára

A felújítási támogatás A-tól Z-ig csomag, a benne lévő mintadokumentációkkal (többek között számos munkálatra vonatkozó számla és vállalkozási szerződés mintával, kitöltött kérelem nyomtatványokkal), beadási segédletekkel sok család életét könnyítette meg a pályázat beadási szakaszában.

2. Egyéni konzultációs lehetőség

Lehetőség van a mentor csapat segítségét kérni konzultáció formájában is. Ezzel is több, mint ezren éltetek, és így a felújítás előtt a pontos feltételeket tisztázva, a beadás előtt pedig a dokumentumokat ellenőrizve tudtak sokan belevágni az igénylésbe.

A Mentorok ezt a pohár pezsgőt egy pénzügyi rendezvényen mindazokra emelték az egyik utolsó nyári napon, akik tervezik, elindultak vagy akár már célt is értek a lakásfelújítási támogatás felé vezető úton. És ígérik, hogy bizton számíthattok rájuk a támogatás igénylésére nyitva álló 2022 december 31-ig, vagy lehet, hogy még tovább is? :)

A Pénzügyi Mentorokról mondtátok/írtátok: 

Mea, Ádám és András ugyanis folytatja a kitűzött missziójuk menti munkáját.

A felújítási támogatás mellett Zöld hitel, Napelem és egyéb, Családom Pénzügyei témákban is segítik azokat, akik a lehetőségeket szeretnék kiaknázni pénzügyeik során is. 

Tarts velük továbbra is! 

Ha nem akarsz semmi lehetőségről lemaradni, akkor pedig iratkozz fel a hírlevelükre.