Felújítási támogatás egyéni szolgáltatási csomagunk

A felújítási támogatást a többség 2022.12.31-ig igényelhette. Egy szűk kör számára érhető csak el 2023.03.31-ig. A MÁK gőzerővel dolgozza fel a véghajrában beadott kérelmeket. A többség jó híreket kap, de van akinek hiánypótlás vagy elutasítás érkezik.

Ha úgy érzed, hogy a hiánypótlással egyedül nem boldogulsz, és nem szeretnéd kockáztatni a támogatást, hiszen csak egyszer van lehetőség pótlásra, újra pedig már nem tudod beadni egy elutasítást követően, akkor kérheted a mentorok egyéni hiánypótlási konzultációját. Ennek keretén belül részletesen végig beszéljük, hogy mit kell tenned, csatolnod a hiánypótlásban, valamint megmutatjuk azt is, hogy hogyan tudod ezt megtenni (online a SZÜF-ön vagy postán).

Ha elutasítást kaptál, aminél úgy érzed, hogy a MÁK hibázhatott, és fellebeznél, úgy szintén kérhetsz hozzánk egyéni konzultációt. Felhívjuk itt a figyelmedet arra, hogy amennyiben valamely feltételnek nem feleltél meg (pl. köztartozás miatt elutasítottak), úgy sajnos nem látjuk értelmét a fellebezésnek, és így a konzultációt sem fogjuk neked ajánlani. 

Ennek díja 29 900 Ft. 

Amennyiben szeretnéd, hogy felvegyük veled a kapcsolatot konzultációs időpontegyeztetés céljából úgy kérjük írj nekünk a hello@penzugyimentorok.hu-ra. Kérjük küld el az e-mailben a hiánypótlásra szóló felhívásodat, vagy az elutasító határozatot, valamint írd meg nekünk a telefonszámod mellett azt, hogy melyikünk csoportjából érkeztél (Mea, Ádám, András). 

EZT MONDTÁK AZOK, AKIKNEK MÁR SIKERÜLT:

Azon vagyunk, hogy hamarosan te is közéjük tartozz: