3. nap - Célközönség Meghatározása és Megszólítása

2023.11.16

Szia Jövőbeli Sikervállalkozó! 🌟

Ma a célközönséged meghatározására és arra koncentrálunk, hogyan szólítsd meg őket hatékonyan. Ez az a nap, amikor megtanulod, hogyan azonosítsd és érd el a potenciális ügyfeleidet 

Nézd meg a mai feladathoz a motiváló videónkat itt:

Feladat:

  • Gondold át, kik lehetnek a potenciális ügyfeleid. Írd le azokat a demográfiai és pszichográfiai jellemzőket, mint például kor, nem, érdeklődési kör, foglalkozás, jövedelmi szint.

  • Határozd meg, hogy hol érheted el őket a leghatékonyabban. Például, ha a célközönséged fiatal felnőttek, akkor a közösségi média lehet a legjobb csatorna.

  • Tervezz meg egy rövid kommunikációs stratégiát vagy üzenetet, amivel megszólíthatod őket.

Inspiráló Példa: Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója, pontosan tudta, hogy kezdetben a diákokat célozza meg, és az egyetemi közösségeken keresztül indította el a platformot. Ez a célzott megközelítés gyorsan népszerűvé tette a Facebookot, és alapja lett a későbbi globális sikernek.

A mai feladat segít neked abban, hogy tisztában legyél a célközönségeddel, és megtervezd, hogyan érheted el őket a legjobban. Ez az első lépés a sikeres ügyfélkapcsolatok felépítésében.

Lépjünk tovább együtt a vállalkozói úton, és teremtsünk valami nagyszerűt! 🚀💬


Baráti üdvözlettel:

Mea, Ádám és AndrásSzeretnél egyénileg egyeztetni velünk? Segítsünk a célcsoportod tűpontos meghatározásában és abban, hogy hol tudnák őket megtalálni és hogyan lenne érdemes megcélozni?
Jelentkezz alább és hamarosan keresünk!