Így készülj fel a "vizsgára"

2023.07.30

4,5 millió állami támogatás, de nem adják ingyen. Nemcsak gyorsnak kell lenned augusztus 1-jén de egy komoly vizsgán, más szóval kompetencia mérésen is részt kell venned online. Ha még nem nézted meg a témalistát, akkor kattints ide, itt eléred

Megnézted tényleg?
Láttad, hogy olyan kérdésekre kell válaszolnod, mint a ….

- Milyen módszerrel tervezi leendő vállalkozása feladatait fontossági sorrendbe tenni, hogyan gazdálkodik munkaidejével? Hogyan tudja a vállalt határidőket tervezni, betartani? Kérjük, írja le, milyen eszközöket, módszereket tervez használni annak érdekében, hogy a határidőkből ne csússzon ki, mindig minden időben meglegyen! (pl. határidőnapló, időtervező, applikáció...)
- Mutassa be korábbi vezetői tapasztalatait, és hogyan delegálta a feladatokat, és ezen tapasztalatait, hogyan tervezi leendő vállalkozása javára fordítani? Amennyiben nincs korábbi vezetői tapasztalata, hogyan készül fel erre az új szerepre? Kérjük, mutassa be korábbi vezetői tapasztalatait, vagy azt, hogyan készül erre a szerepre!
- Mutasson be két példát, hogyan hozott vagy hozna meg egy fontos, vállalkozását érintő pénzügyi vagy egyéb döntést! Kérjük, írja le, hogyan tervezi a fontos döntések meghozatalát! (pl. egyénileg, vagy mások segítségével, korábbi tapasztalok alapján, szakértők bevonásával)

És ezen a 3 kérdésen kívül van még további 22, amik fekete öves vállalkozókat is megizzasztanának szerintem.
50 pontot lehet szerezni ezekre, de min. 25 kell, hogy továbbjuss a pályázaton.

Úgy érzed ehhez jól jönne segítség? Szuper lenne, ha valaki a kérdéseknél elmondaná, hogy mire gondolj, hogy állj neki, ő mit írna?

Akkor van egy szuper jó hírem.
Készítettünk ehhez egy videós segédletet, amiben 1,5 órában vezetünk végig a kérdéssoron. Ez a Start 2 program tudásanyagunk része, amit itt találsz meg.
A 4,5 millió sikerének titka a felkészülés és az időzítés. Használd a tudásanyagunkat ahhoz, hogy magabiztosan érkezz meg augusztus 1-jén 10 órára a www.ofa.hu felületre, ahol indul a regisztráció a vállalkozásindítási támogatásért, amit mindössze 1 000 fő kaphat meg.

Hajrá! Mi szorítunk, hogy bekerülj a 1 000 nyertes közé.
Használd hozzá bátran a csomagunkat, amit itt meg is szerezhetsz a nyertes összeg töredékéért.