Vállalkozó Start II. Program - avagy a 4,5 milliós vállalkozásindítási  támogatás  

A  Vállalkozó start II. program vissza nem térítendő támogatással segíti a vállalkozóvá válást. A program általános célja a vállalkozói aktvitás ösztönzése, az új vállalkozások létrejöttének támogatása. A lényeg: olyan magánszemélyek pályázhatnak, akik vállalkozó szemlélettel rendelkeznek, és új vállalkozást terveznek indítani. A program keretében segítséget kapnak az üzleti tervük kialakításához, különböző ismeret- és készségfejlesztési tanácsadáson vehetnek részt és igen, természetesen pénz is jár: 4,5 millió Ft.

Az induló vállalkozásokat támogató programra 2023. augusztus 1-jén induló regisztrációs felületen lehet jelentkezni. Ezt az ofa.hu-n belül a program aloldalán lehet majd megtenni. 

Ha képbe szeretnél kerülni a programról, nézd végig ezt a videónkat: 

Jó lenne segítség a regisztrációhoz? Esetleg, ha valaki abban adna támpontokat, hogy a 25 kompetencia kérdést hogyan tudod "jól" megválaszolni. Kattints az alábbi gombra és nézd meg a tudásanyagunkat hozzá, amivel szerintünk neked is menni fog a 4,5 milliós támogatás megszerzése, csak a felkészültség mellett légy gyors is. 

Itt olvashatsz még további infókat:

A Mentor Klub tagjainak, illetve a korábbi csomagvásárlóinknak tartottunk élő, de online konzultációs lehetőséget a kompetencia mérésre készülve. Itt vissza tudod nézni a felvételt:

Ebben a videóban (ami a vasárnapi FB élőnkön készült) részletesen átvettük az alapfeltételeket, és megválaszoltunk az elmúlt napokban kapott több ezer kérdés nagy részét. A videóban bemutatott prezentációt pedig végig is tudod nézni külön a képgaléria képeire kattintva. Így egy újabb lépést tehetsz azért, hogy megkapd a 4,5 millió Ft-os támogatást...


A legfontosabb infókat ezeken a képeken össze is foglaltuk:

De ha szeretnél még további segédleteket a pályázathoz, és még nem tetted, akkor regisztrálj ingyenesen alább: