Így indíts sikeres vállalkozást a segítségünkkel! - a 2023.08.15-i élő videónk felvétel

2023.08.17

Ha lemaradtál róla, nézd meg itt a videót: 

Itt pedig végig tudod nézni a prezentációnk képeit: 

A legfontosabb információk szerintünk ezek voltak az élőn:
- zajlanak még az adatfeltöltések a héten, vannak természetes hibaüzenetek
- de várhatóan szeptember előtt nem fog megkezdődni az online kompetencia mérés, ami továbbra is kulcsfontosságú, hogy megkaphasd a 4,5 milliót

- és most első körben a csomagvásárlóknak ajánljuk fel azt, hogy a vállalkozásindításban mentoráljuk, amihez elindítjuk a Mentor Klub-ot. Erről az élőben is hallhatsz, de itt is olvashatsz.
Most 1 hétig csak a csomagvásárlók léphetnek be, ráadásul akciós áron. A negyedéves díj kevesebb, mint egy tanácsadó óradíja, és már belépéskor is ennek a sokszorosát profitálod a klubból.
A következő 2 hétben ugyanis a fő fókuszt a kompetenciamérésre tesszük, és mindennap 1-1 kompetencia kérdésre adunk mintaválaszt, ill. megírhatod a sajátodat, amit a közösség és mi, mentorok is véleményezhetünk. Ez egyfajta kiegészítése a csomagban lévő videónak, amiben inkább iránymutatást, hogyan fogj hozzá típusú segítséget adunk. De itt konkrét mintaszövegekkel is készülünk. Hogy csak egy dolgot említsünk, amivel találkozhatsz a közösségünkben.

Na jó még egyet elárulunk :) : elérhető lesz a következő napokban 2 videónk is, ahol könyvelő-adószakértő, ill. ügyvéd mentorunk fog bevezetni a vállalkozásindítás rejtelmeibe: milyen adózási formát érdemes választani, mit kell tudnod cégalapítás előtt stb.

Nagyon örülnénk, ha velünk tartanál a klubba. Ahogy mondtuk is az élőn, a vállalkozások 60 %-a nem éli meg az 5. születésnapját. Mi szeretnénk, ha te a maradék 40 %-ba tartoznál, ráadásul úgy, hogy induláshoz megkapod még a 4,5 millió Ft támogatást is.