4. nap - Vállalkozói Készségek önnértékelése és fejlesztése

2023.11.16

Szia Jövőbeli Sikervállalkozó! 🚀

Ma a vállalkozói készségeid önértékelésére és fejlesztésére koncentrálunk. Célunk, hogy felmérd, milyen területeken kell még fejlődnöd, hogy sikeres legyél a vállalkozásodban.

Feladat:

  • Értékeld 1-től 5-ig a vállalkozói készségeidet, mint például pénzügyi menedzsment, marketing, értékesítés, ügyfélkezelés, termékfejlesztés

  • Azon készségek, ahol 4 alatti az értékelésed, jelöld ki, és tűzz ki célokat, hogy hogyan fejleszted ezeket - tanfolyamokkal, mentorálással vagy gyakorlattal.

Készítettünk neked egy segédletet, amibe a 20 legfontosabb vállalkozó készséget megtalálod. Töltsd le és az egyes témákhoz add meg a Te pontszámodat, majd jelöld azokat, ahol 1-es vagy 2-es értékelést adtál magadnak. 

Nézd meg a mai feladathoz a motiváló videónkat itt:

Elon Musk, a SpaceX és a Tesla vezetője is híres arról, hogy folyamatosan tanul és fejleszti magát. Kezdetben nem rendelkezett mély technológiai vagy mérnöki ismeretekkel, de elkötelezettségével és öntanulással vált egyik leginnovatívabb vállalkozóvá.

Tedd meg a mai lépést a vállalkozói készségeid fejlesztése felé, és légy részese holnap is a kihívásnak, hogy még közelebb kerülj a vállalkozói álmaidhoz!

Baráti üdvözlettel:

Mea, Ádám és AndrásNem kell tudnod neked mindent, van amit ki is szervezhetsz, de tőlünk is megtanulhatod ezeket. Erre találtuk ki a Mentor Klubot, ami havonta kevesebb, mint 2 mozijegy áráért érhető el.