Adóvisszatérítés gyermekes családoknak

2022. május 20-ig szükséges az SZJA bevallásokat elkészíteni, amit az adóvisszatérítés miatt 2022-ben a KATA-soknak is el kell készítenie. De a munkavállalók sem dőlhetnek hátra: a munkáltatók által összeállított bevallás tervezetet is érdemes ellenőrizni.

Az SZJA bevallás készítésekor van még arra utolsó lehetőségünk, hogy optimalizáljuk az adókat, ami akár több százezer forint megtakarítást is jelenthet, ehhez készítettünk egy tudásanyagot, amivel nem csak az SZJA bevallás elkészítése/ellenőrzése könnyebb, hanem az is ellenőrizhető, hogy kimaxolod-e, amit lehet. 

Az Adóvisszatérítés 2.0 csomag ezeket tartalmazza:

  • Adóvisszatérítés - Általános tájékoztatót

  • Kalkulátort, amivel ki tudod azt számolni, hogy nálad van-e még mód arra, hogy az adóoptimalizálással több maradjon/jöjjön vissza a családi kasszába.

  • Videós segédleteket: 

    • 2021. évi SZJA bevallás elkészítése általános videó, amely arról szól, hogy hol tudod megtalálni a megfelelő nyomtatványt. Bemutatja, hogyan kell letölteni. Majd bemutatjuk benne, hogy a fő lapokat, a kedvezményeket, kiemelten a családi adókedvezményt és az adó-visszatérítéssel kapcsolatos oldalakat hogyan töltsd ki. Bemutatjuk azt is, hogyan mented le a nyomtatványt és küldöd be elektronikus úton a NAV-ba.

    • 5 példa videót, amiben különböző élethelyzetekre vonatkozóan mutatjuk az SZJA Bevallás elkészítését lépésről lépésre

A csomag értéke  6 230,- Ft,  akciós ára 3.990,- Ft lenne, de most további 50 % kedvezménnyel csak 1 990 Ft-ért lehet a tiéd.

További mentorcsomagjaink:


Megjelent cikkeink:

Jó üzlet lehet ez most? Tényleg a semmiből is csinálhatunk milliókat? Olvasd el, vagy nézd meg a videónkat, amiben ezt járjuk körbe minden szempontból.

Manapság az állampapírok jelentik a legjobb hozamú, egyben kis kockázatú befektetési lehetőségeket. De itt sem mindegy, hogy mit választasz. Ráadásul itt is érdemes diverzifikált portóflióban gondolkodni - tehát több fajta megtakarítási formát vagy állampapír-t választani.