Adóvisszatérítés gyermekes családoknak

2022. május 20-ig szükséges az SZJA bevallásokat elkészíteni, amit az adóvisszatérítés miatt 2022-ben a KATA-soknak is el kell készítenie. De a munkavállalók sem dőlhetnek hátra: a munkáltatók által összeállított bevallás tervezetet is érdemes ellenőrizni.

Az SZJA bevallás készítésekor van még arra utolsó lehetőségünk, hogy optimalizáljuk az adókat, ami akár több százezer forint megtakarítást is jelenthet, ehhez készítettünk egy tudásanyagot, amivel nem csak az SZJA bevallás elkészítése/ellenőrzése könnyebb, hanem az is ellenőrizhető, hogy kimaxolod-e, amit lehet. 

Az Adóvisszatérítés 2.0 csomag ezeket tartalmazza:

  • Adóvisszatérítés - Általános tájékoztatót

  • Kalkulátort, amivel ki tudod azt számolni, hogy nálad van-e még mód arra, hogy az adóoptimalizálással több maradjon/jöjjön vissza a családi kasszába.

  • Videós segédleteket: 

    • 2021. évi SZJA bevallás elkészítése általános videó, amely arról szól, hogy hol tudod megtalálni a megfelelő nyomtatványt. Bemutatja, hogyan kell letölteni. Majd bemutatjuk benne, hogy a fő lapokat, a kedvezményeket, kiemelten a családi adókedvezményt és az adó-visszatérítéssel kapcsolatos oldalakat hogyan töltsd ki. Bemutatjuk azt is, hogyan mented le a nyomtatványt és küldöd be elektronikus úton a NAV-ba.

    • 5 példa videót, amiben különböző élethelyzetekre vonatkozóan mutatjuk az SZJA Bevallás elkészítését lépésről lépésre

A csomag értéke  6 230,- Ft,  akciós ára 3.990,- Ft lenne, de most további 50 % kedvezménnyel csak 1 990 Ft-ért lehet a tiéd.

További mentorcsomagjaink:


Megjelent cikkeink:

A régi KATA törvény hatálya megszűnik 2022.08.31-vel. Mindegy, hogy aktív vagy vagy szünetelteted éppen a vállalkozásodat, a jövőben is KATA-s adózási formát választasz vagy más utakra tévedsz: Agusztus végén, szeptember elején számos feladatod van. Te tudsz ezekről?

2020 tavaszán még azok is rohantak lisztért és élesztőért a boltba, akik konyhát csak kv-főzésre, esetleg a rendelt pizza elfogyasztására használták. Aztán a világ szép lassan elkezdett a gyerekek mellett kovászt is nevelgetni otthon és olyanoknál is sült a házi kenyér, akik szénhidrátot sem fogyasztottak korábban.