FELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS
CSOMAGOK  
Menj biztosra, itt a 3 millió Ft-od kulcsa. 

Akár 3 millió Ft is lehet a tét, és már nincs esély javításra, újra beadásra. Elsőre jól kell csinálnod.

A felújítási támogatás A-tól Z-ig csomagunk több tízezer sikeres pályázathoz volt kulcs. Most itt pár héttel a vége előtt új videóval kiegészülve elkészítettünk egy végjáték csomagot, amiben minden olyan segédletet megtalálsz, amivel könnyebb a dolgod az anyagod összeállításakor.

És most mind az A-tól Z-ig csomagunkat, mind pedig a Végjáték csomagunkat megkaphatnád egy áráért, vagyis 5.990,- Ft-ért. De még ezt is megfejeljük és további 500 Ft kedvezményt biztosítunk, ha 24 órán belül megrendeled. Így a 2 csomag 5 490 Ft-ért lehet a tiéd.

Mindösszesen ennyi időd van arra, hogy beadd támogatási kérelmedet:

Nézzük mit kapsz a csomagokban:

A felújítási támogatás A-tól Z-ig csomag a felújítás gondolatától egészen az ellenőrzésig tartalmaz segédleteket, tehát végig kísér az úton. 

Van benne: 

1. egy olyan e-book formájú könyv, ami a felújítási támogatás rendeletet és a MÁK által kiadott tájékoztatók, valamint gyakran ismételt kérdések száraz jogi szövegeit bújtatja közérthető és példákkal illusztrált köntösbe. 

2. oktatóvideók, bárhol is tartasz a felújítás folyamatában a tervezéstől a sikeres támogatásig, minden kihívásodra találsz a csomagban videós segédletet. Nézd csak:

- felújítási támogatás feltételeit bemutató videók
- TB igazolás lekérése videó
- NAV jövedelem- és nullás igazolás online igénylése videó
- tulajdonilap és térképmásolat lekérése videó
- számla és vállalkozási szerződés kalauz videó
- lakcímváltozás online bejelentése videó
- támogatás igénylése SZÜF felületen keresztül videó
- AVDH hitelesítése videó

3. Beadási útmutató: Ha már a beadás kapujában állsz a beadási útmutató és gyakorlati tippek írásos anyagunk, és a leggyakoribb hiánypótlási és elutasítási okokat bemutató videónk is érdekesek lehetnek a számodra.  

4. Mintadokumentációk, amik tartalmaznak kitöltött kérelmet, nyilatkozatokat, számla és vállalkozási szerződés mintákat és feltöltött számlaösszesítő nyomtatványt.

A Végjáték csomag a felújítási támogatás véghajrára fókuszál, és tartalmaz minden olyan segédletet, amire a beadás előtt, közben és után szükséged lehet.

Így találsz benne:

1. Az összeállításhoz segédleteket:

- Számla és vállalkozási szerződés kalauz videó
- Számlaösszesítő összeállítása oktató videó
- Kitöltött mintadokumentáció: kérelemmel, nyilatkozatokkal, számla és vállalkozási szerződésmintákkal

2. Ellenőrzésekhez videókat:

- TB igazolás lekérése videó
- NAV jövedelem- és nullás igazolás online igénylése videó
- Tulajdonilap és térképmásolat lekérése videó 
- Így ellenőrizd le az anyagodat beadás előtt videó

3. Beadáshoz segédleteket:

- Beadási útmutató
- Szkennelési segédlet videó
- Támogatás igénylése online - SZÜF felületen lépésről lépésre videó
- Így csekkold, hogy tényleg sikerült-e beadnod online az igénylésedet - SZÜF videóAjándékok a csomagokhoz: 

1. ajándék: A csomaghoz ingyen megkapod az ország 3 legnagyobb felújítási támogatás Facebook csoportjában, közel 100 000 tag több tízezer kérdése, több tucat MÁK állásfoglalása alapján összegyűlt tudástárat kereshető formában. 

2. ajándék: Készítettünk az első felújítási támogatás ellenőrzési tapasztalatokról egy rövid összefoglalót is, melyet szintén grátisz megkapsz a csomaghoz.

És ma ez a 2 teljes csomag  5 990 Ft-ért lehetne a tiéd, de most a következő 24 órában  az akciós ár akciós áráért, további 500 Ft kedvezménnyel, csupán 
5 490 Ft-ért szerezheted meg a segédleteket.

Ugye neked is megér kevesebb, mint 6 ezer Ft-ot, hogy magabiztosan add be a támogatási kérelmedet és akár 3 millió Ft-ot visszakapj az otthonodra költött öszegből?

A 5 490 Ft beérkezését követően 12 órán belül elektronikusan, e-mailben küldjük meg a mentorok gyakorlati tudását is tartalmazó tudástárat, a felújítási támogatási csomagot. 

Ezt mondták azok, akik már megvették a csomagot:

Néhány segédlet a csomagokból:


Akik a csomagot összeállították neked:

Mea, András és Ádám, akik közgazdászok, pénzügyi szakértők, Magyarország legnagyobb felújítási támogatás csoportjainak adminjai, ahol 100 ezer ember kérdéseit válaszolták meg az elmúlt hónapok során. Az anyagokban pedig az elmúlt hónapokban náluk összegyűlt minden gyakorlati tudást beépítettek. Így száraz jogszabályi szöveg helyett, közérthető segédletek lehetnek az iránytűid a támogatáshoz vezető úton. 
Itt olvashatsz még róluk bővebben.