Babaváró kölcsön 


Jön/Jött a Baba - hurrá, de mi a teendő a Babaváró kölcsönnel?

Nagy az öröm a családban érkezik, vagy talán már meg is érkezett a trónörökös. Ne felejtsük viszont, hogy a sok egyéb intézni való mellett bizony a Babaváró kölcsön kapcsán is vannak feladataink.

Szüneteltetés, kamatmentesség, tőkelengedés. Mind-mind ezen támogatáshoz kapcsolódó lehetséges opciók. De mikor mire vagyunk jogosultak? Mikor mi a legjobb döntés? És mit kell tennünk annak megvalósításához?

A Pénzügyi Mentorok Jön/jött a baba - mi a teendő a Babaváró kölcsönnel videójában Mea, András és Ádám kézen fognak és "elkísérnek" ezen az úton is.

Ha nem úgy alakul az életünk, ahogy terveztük- mi lesz a Babaváróval?

Amikor megigényeltétek, még nem számítottatok erre. De sajnos az élet néha tartogat váratlan fordulatokat, amik bizony ezt a fajta támogatást is érinthetik.

Mea, András és Ádám egy videóban mutatja be neked azt, hogy mi történik a Babaváró kölcsönnel, ha esetleg nem jön össze a baba, válásra kerül sor, vagy ha valamilyen tragédia történik a családban.

Nem kellemes a téma, de ha már megtörtént azért, ha még nem kerültünk ilyen helyzetbe, akkor a negatív kimenetelek ismerete érdekében ajánljuk a Mentorok ezen videóját is.