FELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS
CSOMAGOK 

Egy áráért most mindkét csomagunkat megkapod!


Már csak ennyi időd van arra, hogy beadd a felújítási támogatás igénylésedet:

Felújítási támogatás A-tól Z-ig csomagunkat most 8 740,- Ft helyett 5.990,- Ft-ért kaphatod meg. Ráadásul ajándékba adjuk mellé a Felújítási támogatás Végjáték csomagunkat, amiben a beadás előtt hasznos segédleteket találod egy kupacba gyűjtve. 

A felújítási támogatás A-tól Z-ig csomag tartalma:

1. egy olyan e-book formájú könyv, ami a felújítási támogatás rendeletet és a MÁK által kiadott tájékoztatók, valamint gyakran ismételt kérdések száraz jogi szövegeit bújtatja közérthető és példákkal illusztrált köntösbe. 


2. oktatóvideók, bárhol is tartasz a felújítás folyamatában a tervezéstől a sikeres támogatásig, minden kihívásodra találsz a csomagban videós segédletet. Nézd csak:

- felújítási támogatás feltételeit bemutató videók
- TB igazolás lekérése videó
- NAV jövedelem- és nullás igazolás online igénylése videó
- tulajdonilap és térképmásolat lekérése videó
- számla és vállalkozási szerződés kalauz videó
- lakcímváltozás online bejelentése videó
- támogatás igénylése SZÜF felületen keresztül videó
- AVDH hitelesítése videó


3. Beadási útmutató: Ha már a beadás kapujában állsz a beadási útmutató és gyakorlati tippek írásos anyagunk, és a leggyakoribb hiánypótlási és elutasítási okokat bemutató videónk is érdekesek lehetnek a számodra.  


4. Mintadokumentációk, amik tartalmaznak kitöltött kérelmet, nyilatkozatokat, számla és vállalkozási szerződés mintákat és feltöltött számlaösszesítő nyomtatványt.

Számla és vállalkozási szerződés minta a következő munkálatokra érhető el:

  • tetőfedés
  • klímaszerelés
  • belső felújítás
  • külső nyílászárók
  • napelem telepítése
  • konyhabútor (IKEA-s és beépített)
  • fűtéskorszerűsítés
  • térburkolat (térkő)
  • szigetelés
  • kerítésépítés

Ajándékok a csomaghoz: 

1. ajándék: A csomaghoz ingyen megkapod az ország 3 legnagyobb felújítási támogatás Facebook csoportjában, közel 100 000 tag több tízezer kérdése, több tucat MÁK állásfoglalása alapján összegyűlt tudástárat kereshető formában. 

2. ajándék: Készítettünk az első felújítási támogatás ellenőrzési tapasztalatokról egy rövid összefoglalót is, melyet szintén grátisz megkapsz a csomaghoz.

3. ajándék: Felújítási támogatás Végjáték csomag

És most ez a teljes csomag csak 5 990 Ft-ért lehet a tiéd, melynek részeként a tiéd lehet a könyv e-book formában, az ajándék oktatóvideók, a mintadokumentációk és az ajándék MÁK állásfoglalások és első ellenőrzési tapasztalatok összefoglaló anyagunk a felújítási támogatás végjáték csomagunkkal együtt.

Ugye neked is megér kevesebb, mint 6 ezer Ft-ot, hogy magabiztosan add be a támogatási kérelmedet és akár 3 millió Ft-ot is kapj az otthonod szépüléséhez?

A 5 990 Ft beérkezését követően 12 órán belül elektronikusan, e-mailben küldjük meg a mentorok gyakorlati tudását is tartalmazó tudástárat, a felújítási támogatási csomagot. 


Ezt mondták azok, akik már megvették a csomagot:


Akik a csomagot összeállították neked:

Mea, András és Ádám, akik közgazdászok, pénzügyi szakértők, Magyarország legnagyobb felújítási támogatás csoportjainak adminjai, ahol 100 ezer ember kérdéseit válaszolták meg az elmúlt hónapok során. Az anyagokban pedig az elmúlt hónapokban náluk összegyűlt minden gyakorlati tudást beépítettek. Így száraz jogszabályi szöveg helyett, közérthető segédletek lehetnek az iránytűid a támogatáshoz vezető úton. 
Itt olvashatsz még róluk bővebben.


A felújítási támogatásról dióhéjban

Az otthonfelújítási támogatás 2021.01.01-től igényelhető, 2022.12.31-ig.
A vissza nem térítendő támogatás maximum 3 millió forint, ami a felújítási költségvetés fele.
A támogatás utólagos elbírásálással, utófinanszírozással történik. Ezáltal ahhoz, hogy beadhasd a támogatást előre el kell költened azt az összeget, aminek a felét vissza szeretnéd kapni. Csak ezután tudod meg, hogy jóváhagyta-e a Magyar Államkincstár (MÁK) a támogatási kérelmedet. Tehát nagy kockázatot vállalsz.
Ráadásul csak egyszer lehetséges a hiánypótlás, amire egy nagyon rövid 30 napos határidőd lesz.