FELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS CSOMAG

Menj biztosra az elejétől, hogy garantáltan visszakapd a 3 milliót!

Hallottál sokat róla a tv-ben, interneten.
Tudod, hogy akár 3 millió Ft is lehet ez a vissza nem térítendő támogatás.
Az otthonodra is ráférne a korszerűsítés, szépítgetés. Jó lenne végre megcsinálni a szigetelést, tetőcserét, nyílászárócserét, fűtéskorszerűsítést. Vagy napkollektorra, klímára, garázsra, télikertre, esetleg új beépített konyhabútorra vágytok?

De egyszerűen megrémiszt, hogy hivatalos törvényi szövegeket értelmezz, eligazodj a dokumentáció dzsungelében, és a beadási procedúráról már ne is beszéljünk.Közben beléptél már témába vágó FB csoportba, megkérdeztél sok ismerőst, de még nem vágnál bele magabiztosan. Pedig szeretnél minél inkább biztosra menni abban, hogy a felújításra költött összeg felét vissza fogod kapni támogatásként. 

Nem kell jogásznak sem hitelszakértőnek kiképezd Magad, vagy oldalak százait végigolvasni, amíg mindent megértesz! Kézen fogunk és végigvezetünk minden lépésen, a tervezéstől addig a pillanatig, amíg megérkezik a számládra a pénz.

Mi az a lakásfelújítási támogatás?

Az állam a költségek maximum 50%-áig, akár hárommillió forinttal hozzájárul a legalább egy gyermeket nevelő családok lakásfelújításához. Az utófinanszírozású, vissza nem térítendő otthon-felújítási támogatás 2022. december 31-ig igényelhető.

Mi a feltétele a támogatásnak?

Legalább egy gyermeket kell nevelnie a családnak.

Gyermeknek számít:

 • a 12. hetét betöltött magzat
 • a 25. életévét be nem töltött gyerek
 • a 25. életévét már betöltött, de tartósan beteg vagy megváltozott munkaképességű személy, ha állandó lakcíme a felújítandó ingatlanban van.

A támogatás igénylésének egyik alapfeltétele, hogy az igénylő, együttes igénylés esetén legalább az egyik igénylő minimum 1 éve - legfeljebb 30 nap megszakítással - folyamatos TB jogviszonnyal rendelkezzen.

Magadra ismertél?

Vágj bele bátran! Mi már mindent végigolvastunk helyetted és megkértük a szükséges állásfoglalásokat. Mutatjuk hogyan tárgyalj a szakikkal, mi legyen a számlán, hogyan menj végig a beadáson. 

Akkor a Felújítási támogatás A-tól Z-ig csomagunkat neked állítottuk össze, melyet most 7 250,- Ft helyett 3.990,- Ft-ért kaphatsz meg.

A csomag tartalma:

 • E-book - A felújítási támogatásról közérthetően, ami a felújítási támogatás rendeletet és a MÁK által kiadott tájékoztatók, valamint gyakran ismételt kérdések száraz jogi szövegeit bújtatja közérthető és példákkal illusztrált köntösbe. Az e-book értéke 2.490,- Ft.
 • Oktatóvideók, amikben végigvezetünk a támogatási feltételeken, a felújításhoz kapcsolódó anyag és munka költség számlák és a vállalkozási szerződések szabályain, bemutatunk egy teljes mintadokumentációt,
  -kérelemmel,
  -nyilatkozatokkal,
  -számlákkal,
  -vállalkozási szerződésekkel,
  -számlaösszesítővel
  Végigvezetünk a beadás pontos menetén, az oktatóvideókban bemutatjuk a rendszerek, felületek használatát pontról pontra
 • - SZÜF rendszer,
  - AVDH rendszer,
  - Opcionális NAV nullás igazolás beszerzése,
  - Opcionális OEP igazolás beszerzése,
  - Tulajdoni lap és térképmásolat lekérés
  - Hiánypótlási és elutasítási okok, ahol bemutatjuk a leggyakoribb problémákat és megbeszéljük, hogy lehet azokat kiküszöbölni.
  A videók értéke 890,- Ft.
 • Mintadokumentáció, ami tartalmaz kitöltött kérelmet, nyilatkozatokat, számlákat és vállalkozási szerződéseket és hozzá tartozó számlaösszesítő nyomtatványt.
  A mintadokumentáció értéke 1 490,- Ft.
 • Számla és vállalkozói szerződés útmutató a top 5 munkálathoz + Beépíthető konyhabútor mintadokumentáció és Fűtéskorszerűsítés mintadokumentáció, ami tartalmazza a leggyakrabban igénybe vett felújítási munkálatokra árajánlat, számla és vállalkozási szerződés mintákat.
  Ennek értéke 1 490,- Ft.
 • Beadási útmutató, segédletben végigvezetünk képernyőképek segítségével azon, hogy miként tudod hiba nélkül beadni online a SZÜF felületén a felújítási támogatás kérelmedet.
  A beadási útmutató értéke 890,- Ft.
 • Hiánypótlási és elutasítási okokat bemutató videó, és azok elkerülésére tippeket, tanácsokat adó videó. A videók értéke 1 490,- Ft. 

Ajándék: Tudástár a leggyakoribb kérdésekkel. A csomaghoz ingyen megkapod az ország 3 legnagyobb felújítási támogatás Facebook csoportjában, közel 100 000 tag több tízezer kérdése, több tucat MÁK állásfoglalása alapján összegyűlt tudástárat kereshető formában.

És most ez a teljes csomag csak 4990 Ft-ért lehet a tiéd, melynek részeként a tiéd lehet a könyv e-book formában, az ajándék oktatóvideók, a mintadokumentáció, beadási útmutató és MÁK állásfoglalások gyűjteménye.


A 4 990 Ft beérkezését követően 12 órán belül elektronikusan, e-mailben küldjük meg a mentorok gyakorlati tudását is tartalmazó tudástárat, a felújítási támogatási csomagot. 


Egy kis betekintés a csomagunkba, miért is ő lesz a legnagyobb segítséged a beadáshoz: 


Ezt mondták azok, akik már megvették a csomagot:


Akik a csomagot összeállították neked:

Mea, András és Ádám, akik közgazdászok, pénzügyi szakértők, Magyarország legnagyobb felújítási támogatás csoportjainak adminjai, ahol 100 ezer ember kérdéseit válaszolták meg az elmúlt hónapok során. Az anyagokban pedig az elmúlt hónapokban náluk összegyűlt minden gyakorlati tudást beépítettek. Így száraz jogszabályi szöveg helyett, közérthető segédletek lehetnek az iránytűid a támogatáshoz vezető úton. 
Itt olvashatsz még róluk bővebben.


A felújítási támogatásról dióhéjban

Az otthonfelújítási támogatás 2021.01.01-től igényelhető, 2022.12.31-ig.
A vissza nem térítendő támogatás maximum 3 millió forint, ami a felújítási költségvetés fele.
A támogatás utólagos elbírásálással, utófinanszírozással történik. Ezáltal ahhoz, hogy beadhasd a támogatást előre el kell költened azt az összeget, aminek a felét vissza szeretnéd kapni. Csak ezután tudod meg, hogy jóváhagyta-e a Magyar Államkincstár (MÁK) a támogatási kérelmedet. Tehát nagy kockázatot vállalsz.
Ráadásul csak egyszer lehetséges a hiánypótlás, amire egy nagyon rövid 30 napos határidőd lesz.