AKCIÓS 

Felújítási támogatás online egyéni konzultáció 

Az otthonfelújítási támogatás 2021.01.01-től igényelhető, 2022.12.31-ig.

A vissza nem térítendő támogatás maximum 3 millió forint, ami a felújítási költségvetés fele.

A támogatás utólagos elbírásálással, utófinanszírozással történik. Ezáltal ahhoz, hogy beadhasd a támogatást előre el kell költened azt az összeget, aminek a felét vissza szeretnéd kapni. Csak ezután tudod meg, hogy jóváhagyta-e a Magyar Államkincstár (MÁK) a támogatási kérelmedet. Tehát nagy kockázatot vállalsz.

Ráadásul csak egyszer lehetséges a hiánypótlás, amire egy nagyon rövid 30 napos határidőd lesz.

Ezért lehetőséget biztosítunk, hogy a beadás előtt egy online konzultáció keretében kizárólag a vissza nem térítendő támogatással kapcsolatban a segítségünket kérd.

Egyéni, csak a te igényeddel és támogatási kérelmeddel foglalkozó, prezentációval fűszerezett maximum 1 órás online videós konzultáció, melyhez akár teljes dokumentáció ellenőrzést is kérhetsz.

1. csomag:


Konzultáció

A maximum 1 órás online felújítási támogatás konzultációd keretén belül a te igényed szerint lehetőséged van arra, hogy

 • Előminősítést végzünk: megvizsgáljuk, hogy a jogszabályi feltételeknek hogyan felelhetsz meg, külön kitérve a buktatókra, mely a te célod megvalósítása során felmerülhet.

 • Átnézzük, hogy milyen dokumentációra lesz szükséged: Elküldjük az élethelyzeted szerint szükséges kitöltendő dokumentumokat.

 • Megküldjük a rád vonatkozó MÁK állásfoglalásokat: Csatoljuk neked a téged érintő MÁK állásfoglalás(oka)t, amik kiegészíthetik a rendeletet.

 • Ránézzünk együtt néhány, általad választott maximum 5 már meglévő dokumentumodra (pl. számládra, vállalkozási szerződésedre). A dokumentáció ellenőrzése itt nem teljes körű, maximum 5 általad választottra terjed ki.

 • A konzultáció ára 34 900 Ft lenne, de most akciósan 29 900 Ft-ért veheted igénybe. 

2. csomag:

Dokumentum ellenőrzés 

 • Az e-mailben részünkre átküldött (maximum 30 db számlát tartalmazó) teljes dokumentációdat részletesen átnézzük maximum 10 nap alatt, beleértve a kérelmet, nyilatkozatokat, számlákat és kapcsolódó vállalkozási szerződéseket, valamint a számlaösszesítőt is. Az átnézés után e-mailben visszajelzünk arra vonatkozóan, hogy az ellenőrzésünk során bármilyen hibát találtunk-e, ha találtunk, akkor pedig javaslatot teszünk annak javítására. 

 • A dokumentum ellenőrzés csomag ára 34 900 Ft, de most akciósan csak 29 900 Ft-ért veheted most igénybe.  


3. csomag:


1 órás online felújítási támogatás konzultáció + teljes dokumentáció ellenőrzés

A maximum 1 órás fenti konzultáció mellett,

 • Dokumentáció ellenőrzést is végzünk: Átnézzük beadás előtt az összes dokumentumodat (pl. számlák, vállalkozási szerződések, kérelem, nyilatkozatok, számlaösszesítő) maximum 10 nap alatt.

 • A konzultáció és dokumentáció ellenőrzés ára együttesen 54 900 Ft, melyet most 49 900 Ft-ért vehetsz akciósan igénybe.

Az 1. csomag később is kiegészíthető a 2. csomaggal a különbözet, 20 000 Ft megfizetése mellett.

4. csomag (hiánypótlási):

 • A hiánypótlási 4. csomag keretén belül azon ügyfeleket támogatjuk, akik nem velünk adták be a támogatás igénylést (korábban nem vettek részt nálunk konzultáción), de hiánypótlásra szólították fel Őket. Segítünk teljesíteni a hiánypótlást, hogy innentől kezdve már biztosan minden simán menjen a sikeres pályázat megszerzése érdekében. 
 • A fenti 3 csomag esetén nem lesz hiánypótlás, de ha mégis előfordulna, ott természetesen a fenti árak tartalmazzák a hiánypótlásban történő segítségünk díját. 
 • A hiánypótlási (4.) csomag díja: 34 900 Ft, melyet most kedvezményes 29 900 Ft-os díjért vehetsz igénybe.


A konzultáció kizárólag a vissza nem térítendő támogatás buktatóit és lehetőségeit elemzi, teljesen elkülönül bármilyen hitelközvetítői tevékenységtől vagy banki terméktől. Ez a vissza nem térítendő támogatáshoz kapcsolódó szakértői konzultációnak a munkadíja, amiről a partner cégtől természetesen számlát is kapsz!

A tapasztalatunkat és tudásunkat a 2020 októberében indított Facebook csoportjainknak köszönhetjük, ahol mára több mint 120 000 tag kérdéseire válaszoltunk és naponta több mint 500 hozzászólás keletkezik, így az összes állásfoglalást lehetőségünk volt összegyűjteni archiválni és a tagok számára kiértékelni.

Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, ha szeretnél konzultálni velünk. Ezt követően pedig kollégánk telefonon fogja felvenni veled a kapcsolatot, hogy a részleteket egyeztessétek:

Az űrlap elküldésével elfogadod az adatkezelési tájékoztatónkban foglaltakat. 


AJÁNDÉK Felújítási támogatás A-tól Z-ig csomag a konzultációk mellé

A konzultáción résztvevők ajándékba megkapják a Felújítási támogatás A-tól Z-ig csomagot az e-book-kal, oktatóvideókkal és beadási segédletekkel együtt. 


AJÁNDÉK 30 000 Ft értékű MAPEI kupon a konzultációk mellé

Ha most jelentkezel, akkor a konzultációt követően küldünk neked egy 30 000 Ft értékű MAPEI vásárlási kupont*, amit felhasználhatsz a felújításhoz szükséges építőanyagok megvásárlására ezekben a kereskedésekben:

Így az 1-es és 2-es csomag konzultáció gyakorlatilag nem kerül neked semmibe, hiszen a felújításhoz szükséges anyagok megvásárlása esetén ezt az összeget le is vásárolhatod, így a tanácsadást AJÁNDÉKBA kapod tőlünk!

*A kupon részletes leírása és beváltás feltétele: a konzultációt követően 3 db 10 000 Ft értékű névre szóló vásárlási kupont küldünk azon ügyfeleknek, akiknél megvalósult az online konzultáció és befizették a konzultáció díját. A kuponokat a kupont elfogadó kereskedésekben lehet beváltani.
500 000 Ft értékű vásárlás után lehet beváltatni 1 db 10 000 Ft értékű kupont. Így, ha valaki 1 500 000 Ft értékben vásárol az adott kereskedésben, akkor tudja beváltatni 30 000 Ft értékű kupont A vásárlásnak Mapei terméket is tartalmazni kell.