Hírmondó

A lakásvásárlásoknak számos buktatója lehet. 2024.03.27-én 19 órától egy ingyenes webinár keretein belül, ezeket is végigbeszéljük.

180 ezres albérlet-támogatást igényelhetnek a fiatalok
Áprilisban startolhat a 200 milliárd forintos keretösszegű Ifjúsági Garancia Plusz program, melynek célja, hogy segítse a 30 év alattiak elhelyezkedését.

Jön a CSOK Plusz amivel több tíz millió Ft állami támogatásra és 50 millió kamattámogatott hitelre is szert tehetsz. 5000 fő alatti településeken épp úgy elérhető otthonteremtési támogatási forma lesz ez, mint a feletti településeken. Ha megismernéd jobban itt egy videó kezdésnek.

Egy dolog biztos a változás. És ennek szele most az elérhető otthonteremtési támogatásokat érintette meg, abból is a babaváró hitelt és a CSOK-ot. De igazából nem csak ezt a kettőt... Az alábbi videónkban bemutatjuk neked, hogy miért bukhatsz el akár több tíz millió forintot is, ha most nem vagy gyors.

Hallottál róla, hogy május 31-én megjelent egy rendelet, ami értelmében július 1-től 13 százalékos szociális hozzájárulási adót (szocho) kell fizetni több megtakarítás kamatjövedelme után az eddigi 15 százalékos kamatadó mellett?
Tehát a jövőben 28 %-os adót kell fizetned.

Lehet, hogy a te ingatlanod is veszélyben van? A mai levelünkben arról olvashatsz, hogy miért fontos, hogy például egy felújítás után gondolj az otthonod biztosítására. De mi azt javasoljuk inkább, hogy a legféltettebb kincsed, a lakásod/házad biztosítását évente "röntgeneztesd meg", úgy mint ahogy Te is eljársz időről időre az orvoshoz, hogy tudd,...