Hírmondó

Jön a CSOK Plusz amivel több tíz millió Ft állami támogatásra és 50 millió kamattámogatott hitelre is szert tehetsz. 5000 fő alatti településeken épp úgy elérhető otthonteremtési támogatási forma lesz ez, mint a feletti településeken. Ha megismernéd jobban itt egy videó kezdésnek.

Egy dolog biztos a változás. És ennek szele most az elérhető otthonteremtési támogatásokat érintette meg, abból is a babaváró hitelt és a CSOK-ot. De igazából nem csak ezt a kettőt... Az alábbi videónkban bemutatjuk neked, hogy miért bukhatsz el akár több tíz millió forintot is, ha most nem vagy gyors.

Hallottál róla, hogy május 31-én megjelent egy rendelet, ami értelmében július 1-től 13 százalékos szociális hozzájárulási adót (szocho) kell fizetni több megtakarítás kamatjövedelme után az eddigi 15 százalékos kamatadó mellett?
Tehát a jövőben 28 %-os adót kell fizetned.

Lehet, hogy a te ingatlanod is veszélyben van? A mai levelünkben arról olvashatsz, hogy miért fontos, hogy például egy felújítás után gondolj az otthonod biztosítására. De mi azt javasoljuk inkább, hogy a legféltettebb kincsed, a lakásod/házad biztosítását évente "röntgeneztesd meg", úgy mint ahogy Te is eljársz időről időre az orvoshoz, hogy tudd,...

Mea, Ádám és András a Lakáskiállítás szakértőjeként tippeket osztott meg a résztvevőkkel arról, hogy egy ingatlan vásárlás előtt mit gondolj mindenképpen végig. De bemutatják az egyik ügyfelük esetét is, ahol egy 70 millió forintos új ingatlan vásárlásánál 20 millió Ft állami támogatást sikerült elérni.