KATA-sztrófa, avagy merre van az előre ősztől

Közel fél millió KATA-s vállalkozó kerül a nyár végén hasonló kereszteződésbe a vállalkozásával. De melyik út a "legjárhatóbb"? Ki maradhat KATA-s és kinek muszáj más irányt választania? Az útvonaltervek közül melyik lehet a legoptimálisabb a körülményekhez képest? És egyáltalán az átalányadózás, amit alternatívaként javasolnak kinek lehet megoldás?

Mea, Ádám és András, a. a pénzügyi mentorok a KATA-sztrófa-elhárításban éppúgy a segítségedre síetünk, mint ahogy oly sok témában teszik ezt a pénzügyek terén a felújítási támogatástól kezdve, a napelemes pályázatokon át az egyéb családi pénzügyek kérdéseiig. 


Kezdésnek nézd meg a KATA változásokat összefoglaló videónkat:


Blogbejegyzések, amikben mindent összeszedtünk röviden, érthetően, amit a KATA változás kapcsán tudni érdemes:

A régi KATA törvény hatálya megszűnik 2022.08.31-vel. Mindegy, hogy aktív vagy vagy szünetelteted éppen a vállalkozásodat, a jövőben is KATA-s adózási formát választasz vagy más utakra tévedsz: Agusztus végén, szeptember elején számos feladatod van. Te tudsz ezekről?Nézd meg az átalányadózást bemutató videónkat, amit a legtöbb KATA-s vállalkozónak ajánlanak a KATA utánra szeptember 1-től.


Számold ki, hogy átalányadózóként mennyi marad a zsebedben.
Töltsd le a kalkulátorunkat, majd a kalkulátor használatát bemutató videós segédlet segítségével egyszerűen számolhatod ki, hogy átalányadózóként miként alakulnak a számok.


Ha első kézből értesülnél a KATA hírekről ...


Ha konzultálnál velünk a lehetséges adózási formákról, akkor itt tudsz arra jelentkezni: