"Mondj IGEN-t a vállalkozásodra" -
ingyenes kihívás 

mert te is lehetsz majd az "Év vállalkozója"

Mi vár rád, ha jelentkezel? 

  • 🗓️ 5 Nap: Minden nap új feladatokkal
  • ⏱️ Napi 10-20 Perc: amikor a vállalkozásodon dolgozol
  • 📝 Feladatok: minden reggel érkeznek a mailboxodba, inspiráló videóinkkal
  • 💡 Inspirációk: Motiváló történetekkel és tanácsokkal, amik támogatnak a vállalkozói utadon.
  • 🌟 Gyakorlati Példák

Az indulásig hátralévő idő:

Nem tudok (még) igent mondani a vállalkozásomra, mert ...

  1. "Félek az ismeretlentől, a kiszámíthatatlanságtól és attól, hogy egyedül kell boldogulnom vállalkozóként": Az ismeretlen út ijesztő lehet. Félelem és bizonytalanság kíséri a vállalkozói lépéseket. De ne aggódj, segíteni fogunk!

  2. "Nincs innovatív ötletem, túl sok a versenytárs a piacon": Úgy érzed, elakadtál, mert az ötleted nem elég egyedi, vagy már túlságosan zsúfolt a piac? Van megoldásunk erre!

  3. "Nem fogom tudni megtalálni a megfelelő ügyfélkörömet": A célközönség megtalálása elengedhetetlen. Lépésről lépésre mutatjuk, hogyan érheted el őket.

  4. "Nekem mindenhez értenem kellene a vállalkozásomban, beleértve a pénzügyeket és a marketinget,.": Ez a nyomás bénít? Ne félj, nem vagy egyedül. Megtanítjuk, hogyan kezeld a pénzügyi és marketing kihívásokat.

  5. "Aggódom a munka és a magánélet egyensúlyának a fenntartása miatt": Nem szeretnéd, hogy a vállalkozásod felülírja a személyes életedet? Segítünk megtalálni a tökéletes egyensúlyt.

Ezek azok a tipikus félelmek, aggályok, amiket a legtöbbször hallunk a kezdő vállalkozó ügyfeleinktől.

Ha bármelyik ezek közül ismerős neked is, akkor itt az ideje, hogy cselekedj! A "Mondj Igent a Vállalkozásodra" kihívásunkkal segítünk neked ezeket az akadályokat legyőzni, és biztosítjuk a sikerhez vezető utat. 💼✨

A nagy dolgok, kicsikkel kezdődnek

Az élet olyan, mint egy folyamatos felfedezési út, ahol minden "igen" egy új lehetőséget, egy új kalandot jelent. Az "igen" mondás nem csupán optimizmus; ez egy aktív választás arra, hogy nyitottan szemléljük a világot, hogy megragadjunk minden lehetőséget a tanulásra, növekedésre, és sikerre.

Miért fontos az "igen" szemléletmód? Mert amikor "igen"-t mondunk, kinyílik előttünk az ajtó a lehetőségekre. Nem a korlátokra összpontosítunk, hanem arra, hogy "Hogyan igen?". Ez a hozzáállás lehetővé teszi, hogy túllépjünk a kételyeken, a félelmeken és felfedezzük az új utakat, új ötleteket.

Gondoljunk csak bele, hány sikeres vállalkozás indult egy egyszerű "igen"-nel egy új ötletre vagy egy kihívásra. Még akkor is, ha az út elején akadályokba ütközünk.

Ezért indítjuk el november 20-án a "Mondj Igent a Vállalkozásodra" kihívásunkat. Ne mondj nemet az álmaidra! Sőt, mi most egy izgalmas lehetőséget kínálunk számodra. Indítunk egy kihívást, ami segíteni fog abban, hogy tovább haladj a vállalkozói úton - és ez most teljesen ingyenes!

Kik segítenek neked Igent mondani?

Molnár-Simon Tímea, Várkonyi Ádám és Valkó Andás

A fő mentoraid feketeöves vállalkozók, közös vállalkozásuk a Pénzügyi Mentorok, de mellette több témában is találkozhatsz velük a vállalkozók listájában. Vannak sikeres vállalkozásaik, de volt, amit el kellett engedniük, vagy újra kellett gondolniuk. A 3 muskétás, közgazdász a saját pofonaiból, üzlet és termékfejlesztési sok éves tapasztalatából és a rengeteg mindennapi (de egyébként nem megvásárolható) tudásából segíti az induló vagy újrainduló vállalkozókat a siker felé vezető úton.