Könyvelési szolgáltatások 

a Pénzügyi Mentoroknál


A Pénzügyi Mentorok csapata, kiegészülve Kiss Krisztina könyvelő mentorral már nem csak magánszemélyek pénzügyeiben segít eligazodni, hanem átalányadózást választó egyéni vállalkozók könyvelési szolgáltatását is vállalja. A mentor könyvelési csapat az egész ország területén működő vállalkozásoknak kínál megoldást arra, hogy a hónapról hónapra szükséges könyvelési-adminisztrációs feladatok terhét leveszi a válukról.

Ha egyéni vállalkozó vagy és az átalányadózás vagy a KATA adózás mellett teszed/tetted le a voksot, fontos, hogy ne egy robot, hanem valódi emberek készítsék el hónapról hónapra a könyvelésedet, akiktől szükség esetén kérdezni is tudsz, akkor mentorok könyvelő csapata rád is vár.

Átalányadós/KATA-s mentor könyvelési csomag havi díja bruttó 7 499 Ft-tól érhető el. Az árazás a havonta kibocsátott számlák függvényében változik. 

Amennyiben 10 vagy annál több egyéni vállalkozás könyvelésére szeretnél ajánlatot kérni, vagy szeretnéd a szolgáltatásunk részleteit megismerni, úgy kérjük add meg az alábbi űrlapon az adataidat. Hamarosan keresni fogunk. Amit Rólunk mondtak az ügyfeleink:


Ismerd meg könyvelési csapatunk szakértő mentorát, Krisztit:


Amit minden KATA-snak meg kell tennie MOST:


Az átalányadózás "titkait":