2020 az élesztő és a liszt éve volt, 2022 a napelem és az inverter éve lesz?

2022.07.19

2020 tavaszán még azok is rohantak lisztért és élesztőért a boltba, akik konyhát csak kv-főzésre, esetleg a rendelt pizza elfogyasztására használták. Aztán a világ szép lassan elkezdett a gyerekek mellett kovászt is nevelgetni otthon és olyanoknál is sült a házi kenyér, akik szénhidrátot sem fogyasztottak korábban.

Feje tetejére állt picit a világ.

2022 július közepén lehet, hogy ugyanez történik egy másik piacon, csak most nem (csak) a covid a ludas benne . 

A rezsicsökkentés szabályainak változása miatt az elmúlt napokban drasztikusan ugrott meg néhány termék iránt az igény. A tüzépeken sorban állnak tűzifáért és szénért az emberek, cserépkályhákat terveznek egyre több otthonba, de sokan nyúlnak a megújuló energiaforrásokhoz is. A napelemmel foglalkozó cégek "bedugultak" a sok érdeklődőtől a nyár kellős közepén. Egyre többen jelentkeznek a napelemes Facebook csoportunkba, ahol ahogy tavaly is tettük, idén is első kézből jövünk majd a várhatóan ősszel induló napelemes pályázat 2. körének részleteivel.  

De vajon ezt a nagy igényt a cégek ki bírják majd szolgálni? Lesz elég inverter és panel hozzá? 

Hamarosan kiderül.

Addig is, ha nem akarsz lemaradni az ősszel induló napelemes pályázatról vagy egyéb rezsicsökkentő lehetőségekről iratkozz fel itt: