Kérdezd élőben a Mentorokat lakásvásárlás témában

2023.07.21

Egy dolog biztos a változás. És ennek szele most az elérhető otthonteremtési támogatásokat érintette meg, abból is a babaváró hitelt és a CSOK-ot. De igazából nem csak ezt a kettőt... A mai levelünkben bemutatjuk, hogy miért bukhatsz el akár több tíz millió forintot is, ha most nem vagy gyors.

A kormány ugyanis bejelentette, hogy a család-, és lakástámogatások egy részét átalakítja 2024. januárjától. Számos támogatás megszűnik, több feltétele hátrányosan változik. Érdemes elgondolkodni most azon, hogy mikor is vágjon bele az ember a lakásvásárlásba a támogatások átalakulása miatt, ugyanis a kivárással több millió forintot bukhatunk. 

Ezekről beszélünk 2023.július 26-án, szerdán 20:30-kor élőben a TikTok-on, ahol természetesen kérdezhetsz is tőlünk. 

Aki gyorsan lép, vásárol, cserél otthont, akár több tíz milliót is megtakaríthat idén. Ezekről beszélünk a következő élő alkalmon, amit ezúttal a TikTok-on értek el.Kövesd a kedvenc mentorod TikTok csatornáján az eseményt és a kedvenc mentorod ottani tevékenységét is:
- Mea: https://bit.ly/3NCajcL
- Ádám: https://bit.ly/3O5tdaG
- András: https://bit.ly/3K2MSqU

De kövesd a Pénzügyi Mentorok TikTok csatornáját is, ahol utólag is meg tudod nézni a legfontosabb részeket. Itt tudod azt a felületünket követni: https://bit.ly/44RaUNt

Tarts velünk, és aknázd ki még idén az elérhető támogatásokat!


Kövesd a Mentorokat a TikTok felületeiken is, a QR kódok oda vezetnek