Lakástakarék megtakarítások  felhasználása

A csomagot összeállították: Mea - Ádám - András
A csomagot összeállították: Mea - Ádám - András

Pár évvel ezelőtt igazán vonzó megtakarítási forma volt, amíg a 30 %-os állami támogatást is megkaphattuk hozzá. Sokunknak van, ami előbb-utóbb lejár (4-10 év közötti a "futamidejük"), vagy akár fel is mondhatjuk idő előtt, ha úgy alakul az élethelyzetünk.

A Lakástakarékpénztári megtakarítás felhasználása tudásanyagunkat azoknak készítettük, akik gyorsan szeretnék, érthetetlen lakástakarékpénztártól kapott levelek, szabályzatok olvasgatása nélkül átlátni, hogy milyen lehetőségeik és feladataik vannak, ha lakáscélra fel szeretnék használni a lakáskasszájukat.

A tudásanyagunk tartalmaz:

1. Oktatóvideót, amiben részletesen végig megyünk minden fontos a felhasználáshoz kötődő paraméteren, átvesszük a 3 leggyakoribb felhasználási célt és annak szabályait, valamint tippeket, trükköket és praktikákat is megosztunk.

2. Dokumentumokat, a 3 legnagyobb lakástakarék (OTP, Fundamenta, Erste) leggyakrabban használatos dokumentumentumait is összegyűjtöttük neked egy felületen, hogy minél zökkenőmentesebben történjen a felhasználás. 

Nézd meg a többi csomagunkat is: