FELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS
CSOMAG 


Menj biztosra, itt a 3 millió Ft-od kulcsa. 

Hallottál sokat róla a tv-ben, interneten. Tudod, hogy akár 3 millió Ft is lehet ez a vissza nem térítendő támogatás. Az otthonodra is ráférne a korszerűsítés, szépítgetés. Jó lenne végre megcsinálni a szigetelést, tetőcserét, nyílászárócserét, fűtéskorszerűsítést. Vagy napkollektorra, klímára, garázsra, télikertre, esetleg új beépített konyhabútorra vágytok?

De egyszerűen megrémiszt, hogy hivatalos törvényi szövegeket értelmezz, eligazodj a dokumentáció dzsungelében, és a beadási procedúráról már ne is beszéljünk.Közbe beléptél már témába vágó FB csoportba, megkérdeztél sok ismerőst, de még nem vágnál bele magabiztosan. Pedig szeretnél minél inkább biztosra menni abban, hogy a felújításra költött összeg feléd vissza fogod kapni támogatásként.

Magadra ismertél?

Vágj bele bátran! Mi már mindent végigolvastunk helyetted és megkértük a szükséges állásfoglalásokat. Mutatjuk hogyan tárgyalj a szakikkal, mi legyen a számlán, hogyan menj végig a beadáson. 

Felújítási támogatás A-tól Z-ig csomagunkat neked állítottuk össze, melyet most 8 740,- Ft helyett 5.990,- Ft-ért kaphatsz meg. 

A csomag tartalma:

1. egy olyan e-book formájú könyv, ami a felújítási támogatás rendeletet és a MÁK által kiadott tájékoztatók, valamint gyakran ismételt kérdések száraz jogi szövegeit bújtatja közérthető és példákkal illusztrált köntösbe. 


2. oktatóvideók, bárhol is tartasz a felújítás folyamatában a tervezéstől a sikeres támogatásig, minden kihívásodra találsz a csomagban videós segédletet. Nézd csak:

- felújítási támogatás feltételeit bemutató videók
- TB igazolás lekérése videó
- NAV jövedelem- és nullás igazolás online igénylése videó
- tulajdonilap és térképmásolat lekérése videó
- számla és vállalkozási szerződés kalauz videó
- lakcímváltozás online bejelentése videó
- támogatás igénylése SZÜF felületen keresztül videó
- AVDH hitelesítése videó


3. Beadási útmutató: Ha már a beadás kapujában állsz a beadási útmutató és gyakorlati tippek írásos anyagunk, és a leggyakoribb hiánypótlási és elutasítási okokat bemutató videónk is érdekesek lehetnek a számodra.  


4. Mintadokumentációk, amik tartalmaznak kitöltött kérelmet, nyilatkozatokat, számla és vállalkozási szerződés mintákat és feltöltött számlaösszesítő nyomtatványt.

Számla és vállalkozási szerződés minta jelenleg a következő munkálatokra érhető el:

  • tetőfedés
  • klímaszerelés
  • belső felújítás
  • külső nyílászárók
  • napelem telepítése
  • konyhabútor (IKEA-s és beépített)
  • fűtéskorszerűsítés
  • térburkolat (térkő)
  • szigetelés
  • kerítésépítés

Ajándékok a csomaghoz: 

1. ajándék: A csomaghoz ingyen megkapod az ország 3 legnagyobb felújítási támogatás Facebook csoportjában, közel 100 000 tag több tízezer kérdése, több tucat MÁK állásfoglalása alapján összegyűlt tudástárat kereshető formában. 

2. ajándék: Készítettünk az első felújítási támogatás ellenőrzési tapasztalatokról egy rövid összefoglalót is, melyet szintén grátisz megkapsz a csomaghoz.

És most ez a teljes csomag csak 5 990 Ft-ért lehet a tiéd, melynek részeként a tiéd lehet a könyv e-book formában, az ajándék oktatóvideók, a mintadokumentációk és az ajándék MÁK állásfoglalások és első ellenőrzési tapasztalatok összefoglaló anyagunk.

Ugye neked is megér kevesebb, mint 6 ezer Ft-ot, hogy magabiztosan add be a támogatási kérelmedet és akár 3 millió Ft-ot is kapj az otthonod szépüléséhez?

A 5 990 Ft beérkezését követően 12 órán belül elektronikusan, e-mailben küldjük meg a mentorok gyakorlati tudását is tartalmazó tudástárat, a felújítási támogatási csomagot. 


Ezt mondták azok, akik már megvették a csomagot:


Akik a csomagot összeállították neked:

Mea, András és Ádám, akik közgazdászok, pénzügyi szakértők, Magyarország legnagyobb felújítási támogatás csoportjainak adminjai, ahol 100 ezer ember kérdéseit válaszolták meg az elmúlt hónapok során. Az anyagokban pedig az elmúlt hónapokban náluk összegyűlt minden gyakorlati tudást beépítettek. Így száraz jogszabályi szöveg helyett, közérthető segédletek lehetnek az iránytűid a támogatáshoz vezető úton. 
Itt olvashatsz még róluk bővebben.


A felújítási támogatásról dióhéjban

Az otthonfelújítási támogatás 2021.01.01-től igényelhető, 2022.12.31-ig.
A vissza nem térítendő támogatás maximum 3 millió forint, ami a felújítási költségvetés fele.
A támogatás utólagos elbírásálással, utófinanszírozással történik. Ezáltal ahhoz, hogy beadhasd a támogatást előre el kell költened azt az összeget, aminek a felét vissza szeretnéd kapni. Csak ezután tudod meg, hogy jóváhagyta-e a Magyar Államkincstár (MÁK) a támogatási kérelmedet. Tehát nagy kockázatot vállalsz.
Ráadásul csak egyszer lehetséges a hiánypótlás, amire egy nagyon rövid 30 napos határidőd lesz.

Szeretnél egy ingyenes videót a felújítási támogatásról?

Több mint 130 000 felújítási támogatás Facebook csoporttagunk több ezer kérdése igazán megedzett bennünket. Ezúttal egy videóban lépésről lépésre végigmegyünk a támogatás feltételein, az elszámolható munkálatokon, az anyag és munka költség helyes arányán, de érintjük az igénylés menetét is. Természetesen minden elemet kiegészítve a gyakorlatban szerzett tapasztalatunkkal.

Most ezt a videót ingyenesen tudod megszerezni.