Otthonfelújítási támogatás -
Mentor egyéni szolgáltatási csomagok

Az egyéni szolgáltatásunkra jóval többen jelentkeztetek már, mint amennyit le fogunk tudni kezelni. Mivel Te azt jelezted, hogy a teljes csomag összeállításában kéred a segítségünket, és gyorsan szeretnél lépni, ezért első körben veled osztottuk meg a szolgáltatásunk részleteit.

Az alábbi 2 videóban beszélünk is erről a szolgáltatásunkról, valamint arról is, hogy ezt kinek is ajánljuk:

Eddig tartjuk még neked azt a lehetőséget, hogy előre lefoglalhasd nálunk a helyed a pályázatírásra: 

A megcsináljuk helyetted csomagunkkal egy beadáshoz kész anyagot adunk majd a kezedbe.

Természetesen ez is konzultációval indul, ahol átbeszéljük a feltételeket, ill. hogy mit szükséges neked átadnod ahhoz, hogy mi össze tudjuk állítani az anyagodat. Ezt követően pedig mi kitöltjük, ellenőrizzük, összerakjuk, majd elküldjük neked az anyagot, amivel nincs más dolgod, mint besétálni az MFB pontra.

A megfelelő MFB pont kiválasztásában is segítünk, ill. bizonyos esetekben időpontot is tudunk neked oda intézni.

Ennek a Megcsináljuk helyetted szolgáltatásunknak a díja 199 990 Ft.

Ebben a pályázatban azok tudnak sikeresek lenni, akik felkészültek és gyorsan lépnek, mi ebben fogunk támogatni téged.

Ha szeretnéd, hogy mi intézzük ezt neked, akkor lépj most, itt tudod megrendelni a szolgáltatásunkat, és így be tudod biztosítani a helyedet nálunk.

A pénz beérkezését követően keresünk, és a naptárban időpontot foglalunk le a számodra a konzultációra. Így biztos lehetsz abban, hogy az elsők között tudod beadni a kész pályázati anyagodat

Az anyagok feldolgozása és elkészítése is a pénz beérkezésének sorrendjében fog történni nálunk.

Amennyiben a pályázat mégse indulna el, vagy Önhibádon kívül mégse tudod beadni a pályázatot,akkor pedig természetesen ezt a pénzt visszautaljuk.

Amennyiben a személyes konzultációnkat igénybe veszed és ezután lépsz vissza a pályázattól, a konzultáció dját 40.000 Ft-ot levonunk a visszautalás előtt. Ezt kérlek vedd figyelembe.

De ne felejtsd el, a mi kapacitásunk is véges és a sokszoros túljelentkezés miatt nálunk már most biztosíthatod a tuti helyedet, hogy szakszerűen meg legyen csinálva indulásra a pályázati anyagod.

Ezt úgy tehed meg, hogy regisztrálsz a lenti linken és befizeted a szolgáltatás díját. A pályázatokat a számlák kifizetésének sorrendjében fogjuk írni. 

Kik lesznek a segítségedre a támogatásban?

A Pénzügyi Mentorok (Mea, Ádám és András) és csapata, akik a 2021-2022-es felújítási támogatásnál több tízezer ügyfél támogatási kérelme felett bábáskodtak. A legnagyobb felújítási támogatás közösségeiben napi szinten támogatták a felújítás elején, közepén, végén lévőket.
A korábbi felújítási támogatásnál 4 féle módon is tudtak segíteni az érdeklődőknek igénytől és élethelyzettől függően:

  • több, mint 10.000 kérdésre válaszoltak ingyen (mondjuk ebből 5.327 hasonló volt )
  • minimáláras videós tudásanyaggal segítettek több tízezer embernek könnyebben hozzájutni a támogatáshoz
  • a konzultáció light rendelkezésre állt, hogy a biztos jogosultság tudatában induljon el a felújítás és készüljenek az ügyfelek a támogatás igénylésre
  • konzultáció extra szolgáltatásuknál az elejétől a végéig fogták az ügyfelek kezét, és az anyag összeállításának terhét is levették a vállakról

Nézd meg, mit mondtak róluk az ügyfeleik:

Ha szeretnél megkapni minden fontos információt a felújítási támogatásról, akkor itt add meg az e-mail címedet: