Napelemes pályázatok

Hamarosan indul a "Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva" pályázat. 

3 különböző "műszaki tartalom" közül választhatnak azok, akik ebben részt szeretnének venni:

  1. tetőre szerelt napelem rendszer;
  2. napelem rendszer, nyílászárók cseréje, fűtési rendszer korszerűsítése elektromos fűtőegységekkel;
  3. napelem rendszer, nyílászáró-csere, fűtésrendszer korszerűsítése hőszivattyúval.

A támogatások akár 100%-osak (önerőmentesek) is lehetnek és vissza nem térítendők; műszaki tartalmakként változik, hogy mekkora a maximális összeg 2,8 és 11,5 millió forint között

Ennél a pályázatnál az információ, az idő és a felkészülés lehet a siker titka. Hiszen a pályázatokat ütemezetten, régiónkénti csoportbontásban és csupán a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig nyújthatjuk be.

Ahhoz, hogy a pályázatnyitási időpontok reggelén felkészülten ébredj, és sikeres igénylést tudj beadni a Mentorok által összeállított Önerő nélküli Napelemes Pályázat Start csomag lehet a segítségedre.

A csomag tartalma:

1. Egy 17 oldalas leírás (E-book), amiben 

  • értelmeztük és közérthetően összefoglaltuk a 70 oldalas pályázati kiírás tervezetet (melyet, a törvény elfogadása után frissíteni és véglegesíteni fogunk) és 
  • egy képernyőképekkel illusztrált a beadási felületre szóló regisztrációs segédlet videós és írásos formában

2. Kalkulátor, ami abban segít, hogy a család villamosenergia fogyasztása alapján meg tudjuk határozni, hogy milyen (teljesítményű, felületű és darabszámú) napelem rendszerre van szükségünk, mennyibe kerülne ez a napelem rendszer, illetve, hogy mennyit költhetünk napelemre 100 %-os pályázat esetén.

3. Tulajdoni lap lekérését bemutató videó, ami azért hasznos, hogy a pályázati anyaghoz egyszerűen be tudd csatolni a lekért tulajdoni lapot.

4. AVDH hitelesítést bemutató videó, mely hitelesítésnek alkalmazása kötelező a pályázat során. 

A csomag ára 9 990 Ft ,  akciós ára 4 990 Ft. 

De most kivételesen a következő 24 órában további 500 Ft kedvezménnyel, 4 490 Ft-ért lehet a tiéd! 
Tehát az akciós ár akciós áráért! ;) Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

A csomagot folyamatosan bővítjük (a törvény elfogadását követően a leírást módosítjuk, aktualizáljuk, illetve készítünk további beadási segédletet és minta pályázati dokumentációs csomagot is), és a Pénzügyi Mentoroktól megszokott módon a csomagvásárlók minden bővítést, frissítést automatikusan és ingyenesen kapnak meg. 

Ha te is szeretnél felkészülni, magabiztosan napelem árajánlatot kérni, és startra kész lenni a regisztrációs felületen, mindezt a lehető legegyszerűbben, megspórolva közel 100 oldal jogi szöveg értelmezését, akkor ez a csomag neked szól. 


Fontos dátumok: 

- Az első beadás várhatóan 2021. december 6-tól kezdődik megyénként ütemezetten.

- A kivitelezői regisztráció várhatóan 2021. október 18-án nyílik meg.A témában írt cikkeink: