Napenergia Plusz Program 

Napenergia Plusz Program témájában tartott Facebook live-unkat itt tudod visszanézni:

Napenergia Plusz Program A-tól Z-ig csomag

2024. január 15-én indul az előregisztráció arra a 75 milliárd Ft-ra, aminek a keretén belül 15 000 család max. 5 millió Ft-os állami támogatást kaphat napelemek telepítésére és a megtermelt energia tárolására.

A keret kimerüléséig, benyújtási sorrendben bírálják el a pályázatokat. Így kulcsfontosságú lesz a gyorsaság és a felkészültség. 

Ehhez nyújthat segítséget a Napenergia Plusz Program A-tól Z-ig csomagunk. 

Ennek a tudástárnak a segítségével, e-book-unk (ami mindenki számára érthetően foglalja össze a pályázati felhívást) és oktatóvideóink által egyrészt a feltételeket tudod ellenőrizni, a szükséges dokumentumokat be tudod szerezni/ki tudod tölteni, valamint felkészülhetsz a rád váró folyamatra és így magabiztosan ülhetsz a számítógéped előtt január 15-én az előregisztráció során. Csomagunk folyamatosan bővülni is fog segédletekkel, ahogy a folyamatban újabb lépésekhez ér a pályázat.  A csomagot egyszer megvásárlók ingyenesen kapják a bővítéseket.

A csomagban már elérhető segédletek:

  • A pályázati felhívást feldolgozó, mindenki számára érthető e-book (11 oldalas) és oktatóvideók a feltételekről (3 db: 1,5 - 4,5 - 40 perc - hogy eldönthesd mikor mennyire mélyen ásod bele magad)
  • A pályázat folyamatát bemutató oktatóvideó, ahol tippeket-trükköket is kapsz
  • A pályázat pénzügyi oldalát, a pénzügyi elszámolás menetét bemutató oktatóvideó
  • A napelemes elszámolási módokat bemutató oktató videó, hogy pontosan értsd mit jelent a pályázatban is szereplő bruttó elszámolási mód 
  • AVDH hitelesítést bemutató videót, mely hitelesítésnek alkalmazása kötelező a pályázat során.
  • NAV nullás igazolás lekérése - köztartozásigazoláshoz
  • Tulajdoni lap lekérése - az ingatlan viszonyok ellenőrzéséhez
  • Állandó lakcím módosítása online - ha nem a napelem telepítési helyszínre szól a címed
  • Dokumentumok szkennelését bemutató videó

Az előregisztrációhoz szükséges nyilatkozatok, dokumentumok kitöltött mintái is elérhetőek lesznek a csomagban, amint azok megjelennek a pályázati kiírás oldalán. Valamint készül videó a pályázat folyamatáról, valamint a megfelelő kivitelező kiválasztásáról. 

A csomagot vásárlóknak élő online konzultációt is tartunk, ahol tippeket-t, trükköket és praktikákat is osztunk meg, a feltételeket még egyszer végig beszéljük, valamint kérdezhetnek is élőben a résztvevők, ha még maradt bennük bizonytalanság.

Ráadásul az előregisztráció napján is támogatjuk őket, információkat osztunk meg. 

Itt olvashatod el a pályázat felhívását

- Pályázati felhívás


Ismerd meg a program főbb feltételeit és részleteit az alábbi videónkból:

A másik sikertényező a kivitelező választás lesz. Hogy miért? Kattints az alábbi linkre és egy rövidebb és hosszabb videóban is elmondjuk.