Napenergia Plusz Program

Élet az előregisztráció után

2024. január 15-én elindult az előregisztráció, 2024.01.16-án már 17 000 előregisztrációt rögzítettek a pályázók.
Azt fontos tudni, hogy nem január 15-én dőlt el, ki kapja meg az 5 millió Ft-ot, nem az előregisztráció sorrendjee számít... 

De hogy mit tudsz tenni, akkor mégis, hogy Te tényleg %bekerülj a 15 000 nyertes közé? Az alábbiakból kiderül. 

Az előregisztrációs kérelem benyújtása nem jelenti a támogatás automatikus megitélését, illetve annak sorrendiségét nem befolyásolja. A támogatás megítélése a sikeres előregisztrációt követően, a vállalkozási szerződés birtokában benyújtott támogatási kérelem alapján történik.

Olvashattuk a várószoba kiírásában is. Ez azt jelenti, hogy nem az számít, hogy mikor előregisztrálsz, milyen számot kapsz, hanem, hogy ha az előregisztrációdat elfogadják, akkor milyen gyorsan tudod a támogatási kérelmedet benyújtani. 

Ha biztos befutó szeretnél lenni, akkor nincs most idő hátradőlni. 
Erről, és a rád váró folyamatról is hallhatsz ebben a videónkban:

Ha egy "képzeletbeli" gyorsítósávra szeretnél kerülni, akkor most kell lépned, és megtalálni a megfelelő kivitelezőt, akivel elkezdődhet a közös munka, amint csak lehetséges.  

Ez azonban nem könnyű, mert egy rossz kivitelezőválasztás a sikeres pályázatot is ellehetetlenítheti.

Ha szeretnéd kérni (és eddig még nem tetted), ingyen, mindenféle kötelezettségtől mentesen, elküldjük neked, hogy szerintünk mi alapján érdemes választanod. És küldünk 2 ajánlatot is a mi általunk ajánlott kivitelezőktől. 


Segítsünk a megfelelő kivitelező kiválasztásában? 

Töltsd ki az alábbi űrlapot ingyenesen és kötelezettségmentesen, és így általunk már előszűrt kivitelezőktől kaphatsz  ajánlatot. Ráadásul, ha közülük választasz és rajtunk keresztül kivitelezőt, akkor a projekt menedzsmentben is állunk a rendelkezésedre.