Napenergia Plusz Program 

Előregisztráció 

2024. január 15-én elindult az előregisztráció arra a 75 milliárd Ft-ra, aminek a keretén belül 15 000 család max. 5 millió Ft-os állami támogatást kaphat napelemek telepítésére és a megtermelt energia tárolására.

A pályázati portál sokszor nem elérhető, így nem tudod most azt a dokumentumot sem elérni, amit a pályázatkiírója készített az előregisztrációhoz útmutatóként.

Ezt megszereztük neked, és ide feltöltöttük!

De készítettünk egy lépésről lépésre videót is a felületről, amit a Napenergia Plusz A-tól  Z-ig csomag megvásárlói érhetnek el a tudásanyag felületén. De a csomagot még most sem késő megvásárolnod. A tudástárban nem csak ez a videó lehet a segítségedre, hanem a későbbiekben a pályázat benyújtását is segítő anyagokat is találsz. 

Ha sikerült az előregisztrációd, akkor egy ilyen e-mailt kell kapnod:

De azt fontos tudni, hogy nem január 15-én dől el, ki kapja meg az 5 millió Ft-ot.
Tévesen sok portál ezt hibásan hozta le, és kapkodásra ösztönzött mindenkit. Ahogy a rendszer várószoba szövegében is olvashattuk: 

Az előregisztrációs kérelem benyújtása nem jelenti a támogatás automatikus megitélését, illetve annak sorrendiségét nem befolyásolja. A támogatás megítélése a sikeres előregisztrációt követően, a vállalkozási szerződés birtokában benyújtott támogatási kérelem alapján történik.

Ez azt jelenti, hogy nem az számít, hogy január 15-én mikor regisztrálsz, hanem, hogy ha az előregisztrációdat jóvá hagyják, akkor milyen gyorsan tudod a támogatási kérelmedet benyújtani. Ehhez szükséged van már kivitelezői szerződésre. Tehát, ha nem megy a rendszer most 2 dolgot tehetsz az idegeskedés helyett: Kivitelezőt keresel és felkészülsz a támogatási kérelem beadására. Mindkét témában tudunk neked segíteni. 

Kivitelezőválasztás tudatosan:

Egy rossz kivitelező választás még egy sikeres pályázatot is meghiúsíthat, sőt végrehajtási vitához is vezethet.

Részletesen erről az alábbi videókban hallhatsz.

Segítsünk a megfelelő kivitelező kiválasztásában? 

Töltsd ki az alábbi űrlapot ingyenesen és kötelezettségmentesen, és így általunk már előszűrt kivitelezőktől kaphatsz  ajánlatot: