Napenergia Plusz Program 

A kivitelezőválasztás, a siker kulcsa innentől

2024. január 15-én elindult az előregisztráció, 2024.01.16-án már 17 000 előregisztrációt rögzítettek a pályázók.
Azt fontos tudni, hogy nem január 15-én dőlt el, ki kapja meg az 5 millió Ft-ot, nem az előregisztráció sorrendjee számít...

De hogy mit tudsz tenni, akkor mégis, hogy Te tényleg bekerülj a 15 000 nyertes közé? 

Nézd meg ezt a 2 legnépszerűbb videónkat:

1. Videó: Élet az előregisztráció után

Ebben a videóban azt tudhatod meg, hogy milyen lépésekre készülj, ha az előregisztráción már túl vagy. Mi az, amit most kell megtenned, a siker érdekében. 


2.  videó: A Napenergia Plusz Program legnagyobb kockázata: a kivitelezőválasztás

Ebben a videóban a kivitelezőválasztás kockázatáról beszélgetünk, miközben tippet adunk ahhoz, hogy hogyan válaszd ki az igazit. És megismerheted a mi 2 partner kivitelezőnket is. Elmondjuk, hogy miért őket választottuk:

Az általunk javasolt kivitelzők ajánlatai:

Mi az amit bukhatsz, egy rossz kivitelezőválasztással?

  • Lemaradsz a támogatói okiratról és így az állami támogatásról 
  • Ha meg is nyered a támogatást, elbukhatod az önerődet (ha a napelemkivitelező nem a saját pénzét "rakja bele", hanem 3 ügyfél után az államra vár, akkor lehetnek problémák.)
  • Ha a fenntartási időszak alatt csődbe megy a kiviteleződ, és garanciális probléma lesz a napelemmel, nem csak nem fogod tudni érvényesíteni a garanciát, hanem még saját pénzből kell biztosítanod a kötelező helyreállítást. 
  • A megtérülésed sérül, a megtérülési idő növekszik, ha nem megfelelő minőségű eszközöket használ a kiviteleződ, mert azt gondolja hogy ez úgyis pályázati pénz, így olcsó, gagyi eszközöket rak bele, mert te úgyis csak a harmadát fizeted... 

Szeretnéd velünk, a mi egyik partnerünkkel megvalósítani a napelemes beruházásodat? Segítsünk esetleg majd a pályázat menedzselésében is?