Napenergia Plusz Program

A pályázat indulásáig, vagyis az előregisztráció kezdetéig hátralévő idő: 

Nagyszerű hírünk van! Indul a napelemes pályázat: 15 000 család kaphat maximum 5 millió Ft-os állami támogatást!

Megjelentek a Napenergia Plusz Program részletei, a videóban elmondjuk, de alább össze is foglaltuk neked:

A program keretén belül napelemekre ☀️ és akkumulátoros tárolókapacitásra🔋 lehet majd pályázni januártól, de a kivitelezők előregisztrációja már most elindult. 📅🏗️

A pályázati támogatás a rendszerek telepítési költségeinek 2/3-át (66 %-át) fedezi, de legfeljebb 5 millió forint lehet. 💰🛠️

🏠Családi házak, sorházak, ikerházak és legfeljebb hatlakásos társasházak épületrészeinek tulajdonosai pályázhatnak, ingatlanonként legfeljebb egy új beruházásra, és nem csak a napelemek és akkumulátorok árát és a telepítésük munkadíját, de a pályázati adminisztráció, a tervezés és engedélyezés költségeit is el lehet majd számolni. A támogatás kizárólag új beruházásra, tehát meglévő rendszer bővítésére, cseréjére, felújítására nem adható.

A napelemes rendszer legalább 4 és legfeljebb 5 kW teljesítményű inverterből, valamint minimum 7,5, maximum 10 kWh kapacitású tárolóból állítható össze. 🔌🔋

A lakossági előregisztráció 2024. január 15-én kezdődik, 📆✍️
Nincs régiónkénti elosztás, a pályázatokat beküldésük időrendjében bírálják majd el.
A munkálatokkal a támogatói okirat hatálybalépését követő két éven belül kell elkészülni. ⏳🛠️

A siker titka a felkészültség és a gyorsaság lesz, mert a keret szerintünk hamar kimerül. Az előregisztrációra való felkészüléshez minden eszközt a rendelkezésedre bocsátunk a Napenergia Plusz Program A-tól  Z-ig csomagunkban, amiről itt olvashatsz.. 


Nézd végig a videóban bemutatott diákat:

Ráadásul, 2023.12.23-án éjfélig féláron szerezheted meg, vagyis 13 990 Ft helyett csak 6 990 Ft-ba kerül neked? Neked is megér kevesebb, mint 7 ezer Ft-ot, hogy elnyerd a max. 5 millió Ft-os támogatást? 
Kattints a képre, és nézd meg, mit tud ez a csomagunk!


A másik fontos tényező a sikerhez: a kivitelező

Ebben a rövid videóban ki is fejtjük, hogy miért olyan fontos ez a döntésed a sikerhez.

Ha szeretnéd, hogy segítsünk megfelelő kivitelezőt találni, akkor az alábbi űrlapon ingyenesen és kötelezettségmentesen kérheted az általunk előminősített kivitelezők ajánlatait:

Nem akarsz lemaradni a napelemes hírekről? Akkor itt add meg az e-mail címedet (ha még nem tetted), hogy elküldhessük neked az aktualitásokat a mailboxodba: