Már csak ennyi ideig lehet a tiéd akciós áron az a tudástár amiben benne van minden tudnivaló és lehetséges buktató a felújítási támogatásról:

Hogyan mehetsz biztosra abban, hogy elnyerd a felújítási támogatást?

20 000 ház- 20 000 sikeres pályázó - mindösszesen ennyien tudják megvalósítani az álmaikat és korszerűsíteni az otthonukat az akár 6 millió Ft-nyi július 1-től indult támogatásból, mely egy vissza nem térítendő (max. 3,5 milliós) részből és egy kamatmentes hitelből áll. 

Szigetelés, nyílászáró csere, fűtéskorszerűsítés, hőszivattyú - ezekre mind-mind fordíthatod, ha elnyered.

A több millió forint most a gyorsaságon és felkészültségen fog múlni. A keret napról napra fogy...

"Mentorok! Én szeretnék nyerni! De úgy, hogy közben nem aggódom és stresszelem végig a folyamatot.
Nincs egy olyan anyagotok, amiben minden is benne van, amit ti tudtok erről a támogatásról, aminek segítségével úgy rakhatom én össze az anyagomat, hogy a buktatókat és hibákat is elkerülhetem?"
 
 
(Évi)


Ezért készítettük el Évinek és neked is a sikeres felújítók tudástárát: 
az Otthonfelújítási támogatás A-tól Z-ig csomagunk 

Mindent is összeszedtünk benne, ami ahhoz kellhet neked,  hogy te magad egyszerűen össze tudd állítani az igénylési dokumentációdat, elkerüld a buktatókat és közben biztosan bekerülj a 20 000 sikeres felújító közé.

  • Bármikor hozzáférhetsz a teljes anyaghoz, így akkor foglalkozol vele, amikor te akarsz.
  • Közérhető nyelvezettel készült, gyakorlatias segédlet és videótár, hogy tudd mibe vágsz bele
  • Időt és pénzt takarítasz meg, valamint jó néhány stresszes pillanattól kíméled meg magad azzal, hogy minden információ egy helyen van.

Neked szól ez  a csomagunk, ha az alábbiak közül csak egy is igaz rád:

✅  kiráz a hideg, ha jogszabályi szövegeket kell értelmezned

✅  az idődet nem szereted arra használni, hogy az interneten több órán keresztül szörfözve keresd meg az információkat és a szükséges anyagokat

✅  szívesebben hallgatsz vagy nézel oktatóvideókat, ahelyett hogy elolvass mondjuk  100 oldalt, amiből megismered a pályázatot

✅ nem akarsz hibázni, mert tudod, hogy nagy a tét

✅ szívesen veszel kitöltött mintadoksikat mielőtt a sajátodat kitöltöd

✅ szereted, ha minden információt, tippet-trükköt-praktikát egyből és egy helyen megkapsz a támogatásról, és nem neked kell keresgélned

Nem a Te hibád, hogy elveszettnek érzed magad a felújítási támogatás kapcsán. 

Rengeteg anyag: eljárásrend, felhívás, kölcsönkérelmi nyomtatvány, nyilatkozatok stb. A többsége érthetetlen, követhetetlen, nehéz (legalábbis annak tűnik).

Most viszont itt vagyunk és szépen képbe hozunk hárman (Mea, Ádám és András), hogy magabiztosan vágj bele a felújítási támogatásba.

Egyszerűen, gyakorlatiasan, közérthetően segítünk neked, úgy hogy végig itt vagyunk mögötted.

Nézd! Tamás már magabiztosan beadta a támogatás igénylését a csomagunkkal:

"Itt ülünk az OTP-be minden papír tökéletesen volt kitöltve és elfogadtak őket. Jöhet a várakozás. Mi voltunk az elsők akik tökéletesen kitöltött papírokkal érkeztünk. Megdicsért minket az ügyintéző. A hölgy kérdezte is, hogy sikerült önállóan összerakni. Én pedig büszkén válaszoltam, hogy Pénzügyi mentorok csomag A-Z-ig csomagjával!!!! Nagyon sok, több hónapos munka önállóan ezt össze rakni!"

Ezekben mind segít a csomagunk, hogy könnyebben boldogulj a pályázattal

Feltételek

 Folyamat

 Mintadokumentomok

✅ Kitöltési segédletek

✅ Szükséges dokumentumok

Miért érdemes ránk hallgatnod?

Mi, a feketeöves, bankban edződött közgazdászok, a Pénzügyi Mentorok (Mea, Ádám és András) és csapatunk, már a 2021-2022-es felújítási támogatásnál is több tízezer ügyfél támogatási kérelme felett bábáskodtunk. A közösségeinkben napi szinten támogattuk és támogatjuk most is a felújítás elején, közepén, végén lévőket, hogyminél többen ki tudják aknázni a lehetőségeket.

A social media felületeken több, mint 200 ezren követnek minket és számítanak a mindennapokban a pénzügyi tippeinkre és tanácsainkra. Segítünk megérteni a feltételeket és elkerülni a buktatókat, legyen szó támogatásról vagy bármi más pénzügyi konstrukcióról.

Találkozhatsz velünk vendégként különböző médiákban is:

Nézd meg, mit mondanak rólunk az ügyfeleink:

Nézzük a részleteket: 
Összegyűjtöttük, hogy mit tartalmaz pontosan ez a tudástár, illetve, hogy miben segít és mennyit is ér az az elem:

És még Bónuszokat is adunk hozzá: 

Több, mint 150 000 Ft az értéke annak, amit összeraktunk neked. De a csomag normál ára is csak 19 990 Ft. Szóval a töredékéért vásárolhatod meg azt, hogy biztosra menj a felújítási támogatásban.

Ráadásul 2024. július 15-ig még akciósan 14 990 Ft-ért is megszerezheted! Nem ér meg neked ennyit, hogy megkapd az akár 3,5 milliós vissza nem térítendő támogatást és megvalósítsd az álmod és korszerűsítsd az otthonod?

Képzeld el, milyen megnyugtató lenne, ha minden kérdésedre választ kapnál, és biztosan tudnád, hogy minden dokumentum rendben van. Nem lenne fantasztikus, ha időt és energiát takarítanál meg ezzel a tudástárral? 

Ha Te sem akarsz le és kimaradni, akkor menj biztosra a csomagunkkal!

Fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége. És hiszünk a szolgáltatásainkban, és azok magas színvonalában. Biztosak vagyunk a dolgunkban, így bátran vállaljuk, ha mégsem tudtunk Neked újat mutatni vagy nem érthető, ahogy átadjuk az információkat, akkor visszafizetjük az árát a vásárlást követő 2 hétben.

Az alábbi űrlap segítségével tudod megvásárolni a tudástárat.