Otthonfelújítási támogatás 2024 -
Mit érdemes tudni a gázkazáncseréről?

Az alábbi egy rövid videó, az Otthonfelújítási támogatás A-tól Z-ig csomag tagjainak elérhető egy ennél részletesebb, több, mint fél órás, több tippet, praktikát bemutató videó is. Ha van csomagod, lépj be a felületre és nézd meg azt is. Ha még nincs, akkor megvásárlás után a többi segédlet mellett ezt is megtalálod. Valamint a csomagban egy minta energetikai tanúsítvány is elérhető lesz napokon belül. 

Az Otthonfelújítási támogatás indulásáig várhatóan ennyi időd van:

Segíthetünk magabiztosan érkezni az indulásra?

Az Otthonfelújítási támogatás A-tól Z-ig csomag, minden olyan információt tartalmaz, ami ahhoz szükséges, hogy akár te magad is intézni tudd a támogatást és a hitelt. 

Nézzük mik is ezek?

  • E-book: egy olyan e-book formájú könyv (dokumentum), ami a felújítási támogatás rendelet-tervezete valamint az eddig gyakran ismételt kérdésekre adható válaszokat bújtatja közérthető, és mindenki számára emészthető köntösbe.  Segít, hogy átlásd ezt az egész programot A-tól Z-ig. 
  • Oktatóvideók, amiben egyrészt a feltételeket értheted meg, másrészt a szükséges dokumentumok beszerzését mutatjuk lépésreől lépésre. Az oktatóvideók között megtalálod a NAV nullás igazolás, a NAV jövedelemigazolás, a tulajdoni lap és a térképmásolat lekérését bemutató online videóinkat, valamint a program feltételeit összefoglaló videónkat, mely a rendelet tervezete alapján készült. 
  • Mintadokumentumok:  elérhetőek lesznek kitöltött mintadokumentumok, valamint számla és szerződéstervezetek, amint ezeket publikálják. 
  • Kalkulátor: mely segít eligazodni abban, hogy mekkora támogatásra lehetsz jogosult a járás besorolása és a jövedelmed alapján, valamint az adott támogatás mellé felveendő hitel törlesztőrészletét is kiszámolja. A kalkulátor használatát is támogatja egy oktatóvideó. 
  • Szakértői videók: Egy energetikussal és szigetelési szakértővel beszélgettünk, akik számos tippet-trükköt-praktikát mondtak és adtak a saját területükről. 


Az Otthonfelújítási Program  A-tól Z-ig csomag jelenleg egy start verzió. A most elérhető minden információ azonban már feldolgozásra került benne. 

Akik most megvásárolják a későbbi bővítéseket, módosításokat, a mentoroktól megszokott módon, ingyenesen fogják megkapni.

Ráadásul, ha most megveszed a csomagot, és később úgy döntesz, hogy inkább a dokumentáció összeállítását a mentorokra bíznád, akkor a csomag teljes árát beszámítják az egyéni szolgáltatásod árába. Tehát az ennyivel olcsóbb lesz. 

Kik állnak az Otthonfelújítási támogatás A-tól Z-ig tudástár mögött?

A Pénzügyi Mentorok (Mea, Ádám és András) és csapata, akik a 2021-2022-es felújítási támogatásnál több tízezer ügyfél támogatási kérelme felett bábáskodtak. A legnagyobb felújítási támogatás közösségeiben napi szinten támogatták a felújítás elején, közepén, végén lévőket.
A korábbi felújítási támogatásnál 4 féle módon is tudtak segíteni az érdeklődőknek igénytől és élethelyzettől függően:

  • több, mint 10.000 kérdésre válaszoltak ingyen (mondjuk ebből 5.327 hasonló volt )
  • minimáláras videós tudásanyaggal segítettek több tízezer embernek könnyebben hozzájutni a támogatáshoz
  • a konzultáció light rendelkezésre állt, hogy a biztos jogosultság tudatában induljon el a felújítás és készüljenek az ügyfelek a támogatás igénylésre
  • konzultáció extra szolgáltatásuknál az elejétől a végéig fogták az ügyfelek kezét, és az anyag összeállításának terhét is levették a vállakról

Fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége. És hiszünk a szolgáltatásainkban, és azok magas színvonalában. Biztosak vagyunk a dolgunkban, így bátran vállaljuk, ha mégsem tudtunk Neked újat mutatni vagy nem érthető, ahogy átadjuk az információkat, akkor visszafizetjük az árát a vásárlást követő 2 hétben.

Nézd meg, mit mondtak róluk az ügyfeleik:

Az alábbi űrlap segítségével tudod megvásárolni a tudástárat.