Otthonfelújítási támogatás -
Mentor konzultációs csomagok

Többen jeleztétek már nekünk, hogy a pályázat elkészítésében számítotok ránk. A 3+3-as felújítási támogatásnál is volt ilyen szolgáltatásunk, így természetesen itt is készülünk ezzel az egész csapatunkkal. Aki úgy gondolja, hogy nem szeretne ő maga az adminisztráció és jogszabály sűrűjébe elmélyedni, hanem inkább szakértőre bízná, biztosabbra menne, azoknak biztosítunk most egy előregisztrációt a pályázatírási szolgáltatásunkra. 

Ezen jelezhetitek, ha számítsunk rátok. Ez sem a ti részetekről, sem a miénkről nem jelent kötelezettségvállalást. Hiszen most még nem tudjuk sem a folyamatot, sem a feltételt, így a szolgáltatásunk minden paramétere sem meghatározható. 

De akik itt jelentkeznek elsők között értesülnek majd a szolgáltatásunk indulásáról, így egyfajta elsőbbséget élveznek. Valamint ez segít nekünk a kapacitásaink tervezésében is.

Kik lesznek a segítségedre a támogatásban?

A Pénzügyi Mentorok (Mea, Ádám és András) és csapata, akik a 2021-2022-es felújítási támogatásnál több tízezer ügyfél támogatási kérelme felett bábáskodtak. A legnagyobb felújítási támogatás közösségeiben napi szinten támogatták a felújítás elején, közepén, végén lévőket.
A korábbi felújítási támogatásnál 4 féle módon is tudtak segíteni az érdeklődőknek igénytől és élethelyzettől függően:

  • több, mint 10.000 kérdésre válaszoltak ingyen (mondjuk ebből 5.327 hasonló volt )
  • minimáláras videós tudásanyaggal segítettek több tízezer embernek könnyebben hozzájutni a támogatáshoz
  • a konzultáció light rendelkezésre állt, hogy a biztos jogosultság tudatában induljon el a felújítás és készüljenek az ügyfelek a támogatás igénylésre
  • konzultáció extra szolgáltatásuknál az elejétől a végéig fogták az ügyfelek kezét, és az anyag összeállításának terhét is levették a vállakról

Nézd meg, mit mondtak róluk az ügyfeleik:

Ha szeretnél megkapni minden fontos információt a felújítási támogatásról, akkor itt add meg az e-mail címedet: