Otthonfelújítási támogatás 2024 -
Az elvégezhető munkálatok


Az alábbiakban összefoglaltuk neked az elvégezhető munkálatokat részletesen, valamint az egyes munkálatokhoz az adott téma szakértőjével készítettünk egy-egy rövid beszélgetést is. Ennél hosszabb beszélgetések is elérhetőek a témákban az Otthonfelújítás A-tól Z-ig csomagunk részeként. 

Első lépésben azonban egy energetikai tanúsítványra lesz szükséged. Mielőtt megnézed a felújítási munkálatok szakértői videóinkat és leírásunkat, tekintsd meg az energetikus szakértőnkkel készült videónkat. 

Nyílászáró csere (külső)

 • új korszerű műanyag szerkezetű nyílászárók beépítése a szükséges külső és belső oldali párkányokkal, valamint belső oldali kávajavítási munkákkal és minden szükséges segédanyaggal együtt, valamint meglévő nyílászárók bontása törmelék elszállításával együtt
 • új korszerű fa szerkezetű nyílászárók beépítése festett felülettel a szükséges külső és belső oldali párkányokkal, valamint belső oldali kávajavítási munkákkal és minden szükséges segédanyaggal együtt, valamint meglévő nyílászárók bontása törmelék elszállításával együtt
 • új korszerű műanyag szerkezetű tetősík nyílászárók beépítése, a belső oldali javítási munkákkal minden szükséges segédanyaggal együtt, valamint meglévő nyílászárók bontása törmelék elszállításával együtt

Határoló szerkezetek:

 • homlokzat EPS hőszigetelés esetén (EPS homlokzati és XPS lábazati hőszigetelés, homlokzati vakolattal, a szükséges profilokkal, segédszerkezetekkel és minden szükséges segédanyaggal együtt
 • homlokzat kőzetgyapot hőszigetelés esetén (kőzetgyapot homlokzati és XPS lábazati hőszigetelés, homlokzati vakolattal, a szükséges profilokkal, segédszerkezetekkel és minden szükséges segédanyaggal együtt):
 • tetősík hőszigetelése esetén (meglévő tetőszerkezet utólagos szigetelése szarufák között és alatt párafékkel rögzítve, kőzetgyapot hőszigeteléssel, belső oldali tűzgátló gipszkarton borítással, glettelve, két réteg diszperziós festéssel és minden szükséges segédanyaggal együtt
 • padlásfödém hőszigetelés esetén (padlásfödém utólagos szigetelése nem ségető anyagú hőszigeteléssel és fóliaterítéssel, nem járható kivitelben, minden szükséges segédanyaggal együtt)
 • fűtés nélküli pincefödém hőszigetelés (mennyezeti alulról hűlő födém hőszigetelése, utólag elhelyezve, vízszintes felületen, ragasztva és dübelezve hőszigetelő táblákkal, minden szükséges segédanyaggal együtt
 • árdák feletti alulról hűlő födém hőszigetelése EPS szigetelő táblákkal (mennyezeti alulról hűlő födém hőszigetelése utólag elhelyezve, vízszintes felületen, ragasztva és dübelezve EPS hőszigetelő táblákkal, homlokzati vakolattal, a szükséges profilokkal, segédszerkezetekkel és minden szükséges segédanyaggal együtt)
 • nem járható egyéb vízszintes födémfajta lapostető hőszigetelési munkái kiviteleben (meglévő szigetelések bontása, új EPS hőszigetelés elhelyezése (lejtésképzés nélkül), a tetősíkban, illetve födémnyílások körül elhelyezett impregnált fa pallókkal és a szükséges külső vízelvezetési munkákkal hozzá kapcsolódó szerkezetekkel, valamint segédszerkezetekkel és minden szükséges segédanyaggal együtt (az elengedhetetlenül szükséges csapadékvízszigetelés kizárólag a projekt elszámolható költségeiben egyértelműen elkülönített módon szükséges megjeleníteni)):

Fűtéskorszerűsítésre vonatkozóan:

 • gázkazáncsere esetén (meglévő kazán leszerelési és bontási munkái, kémény kialakítás, minden szükséges szerelvénnyel és segédanyaggal együtt, elektromos energia ellátás kiépítése, gázterv, engedélyek és jegyzőkönyvek)
 • hőleadók cseréje esetén (új hőleadók, szekunder fűtési kör, meglévés puffert tároló, hőszabályzó és a korszerű csöndredszerek szerelési munkái, minden szükséges segédanyaggal együtt, valamint a meglévő hőleadó berendezések, és csövek bontása)

Okosotthon megoldások!

Szeretnéd otthonodat kényelmesebbé, biztonságosabbá és energiahatékonyabbá tenni? Az okosotthon megoldások mindezt lehetővé teszik azáltal, hogy eszközeidet és rendszereidet, mint a világítás, fűtés és biztonsági rendszerek, interneten keresztül vezérelheted és automatizálhatod. Tapasztald meg a kényelmet, hogy bárhonnan irányíthatod otthonodat, és növeld biztonságodat modern technológiával. Az okosotthonok emellett segítenek csökkenteni az energiafogyasztást, így jelentős megtakarításokat érhetsz el. Válaszd az okosotthon megoldásokat, és élvezd a jövő kényelmét és hatékonyságát már ma!

Az Otthonfelújítási támogatás indulása óta eltelt idő:

De még nem késő! Segíthetünk magabiztosan felzárkozni és beadni a kérelmedet?

Mindent is összeszedtünk benne, ami ahhoz kellhet neked, hogy te magad egyszerűen össze tudd állítani az igénylési dokumentációdat, elkerüld a buktatókat és közben biztosan bekerülj a 20 000 sikeres felújító közé.

Ezekben mind segít a csomagunk, hogy könnyebben boldogulj a pályázattal: 

Feltételek

Folyamat

Mintadokumentomok

Kitöltési segédletek

Szükséges dokumentumok

Ez neked túl bonyolult? Szeretnéd, ha inkább levennénk rólad az adminisztráció minden terhét és megcsinálnánk helyetted? 

Miért bízhatsz meg bennünk?

A Pénzügyi Mentorok (Mea, Ádám és András) és csapata, akik a 2021-2022-es felújítási támogatásnál több tízezer ügyfél támogatási kérelme felett bábáskodtak. A legnagyobb felújítási támogatás közösségeiben napi szinten támogatták a felújítás elején, közepén, végén lévőket.
A korábbi felújítási támogatásnál 4 féle módon is tudtak segíteni az érdeklődőknek igénytől és élethelyzettől függően:

 • több, mint 10.000 kérdésre válaszoltak ingyen (mondjuk ebből 5.327 hasonló volt )
 • minimáláras videós tudásanyaggal segítettek több tízezer embernek könnyebben hozzájutni a támogatáshoz
 • a konzultáció light rendelkezésre állt, hogy a biztos jogosultság tudatában induljon el a felújítás és készüljenek az ügyfelek a támogatás igénylésre
 • konzultáció extra szolgáltatásuknál az elejétől a végéig fogták az ügyfelek kezét, és az anyag összeállításának terhét is levették a vállakról

Nézd meg, mit mondtak róluk az ügyfeleik:

Fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége. És hiszünk a szolgáltatásainkban, és azok magas színvonalában. Biztosak vagyunk a dolgunkban, így bátran vállaljuk, ha mégsem tudtunk Neked újat mutatni vagy nem érthető, ahogy átadjuk az információkat, akkor visszafizetjük az árát a vásárlást követő 2 hétben.

Az alábbi űrlap segítségével tudod megvásárolni a tudástárat.