SZJA bevallás elkészítése - 

mentor csomag

Minden dolgozó gyermekes szülő visszakapja a 2021-ben levont személyi jövedelemadót 2022. február 15-ig, a levont ekho kétharmadát, valamint a KATA negyedét. Ám ehhez a kiutalást teljesítő adóhivatalnak tudnia kell arról, hogy ki jogosult adó-visszatérítésre, és ennek összegét milyen belföldi bankszámlaszámra vagy postai címre kéri kiutalni.

2022. május 20-ig szükséges az SZJA bevallásokat elkészíteni, amit az adóvisszatérítés miatt 2022-ben a KATA-soknak is el kell készítenie. De a munkavállalók sem dőlhetnek hátra: a munkáltatók által összeállított bevallás tervezetet is érdemes ellenőrizni. 

Az SZJA bevallás készítésekor van még arra utolsó lehetőségünk, hogy optimalizáljuk az adókat, ami akár több százezer forint megtakarítást is jelenthet. 

Ha nem szeretnéd te böngészni a bevallás kusza sorait, agyalni azon, hogy a családi kedvezmény megosztása, hogy az ideális a családon belül, akkor az SZJA bevallás elkészítése adóoptimalizálással csomagunk neked szól. 

A csomag 2022. április 1-ig volt elérhető.

Kinek ajánljuk?

  • elsősorban többgyermekes családoknak, ahol az szja visszatérítésen felül járulékkedvezmény is igénybe vehető.

  • olyan családoknak, ahol mindkét félnek van jövedelme, így a gyermekek után járó családi adókedvezmény megosztható lehet.

Mit tartalmaz az SZJA bevallás elkészítése csomagunk?

  • 21SZJA bevallás elkészítése adóoptimalizálással akár mindkét szülő/házastárs részére pdf-ben (postai feladáshoz) és xml-ben (ügyfélkapus beadáshoz)

Mennyibe kerül?

  • 19 990 Ft helyett 14 990 Ft 1 fő esetén 

  • 27 990 Ft helyett 22 990 Ft 2 fő esetén (kizárólag házaspárok/élettársak részére) 
   Az akciós ár abban az esetben érvényes, ha 2022.máricus 31-ig igénybe veszed a szolgáltatást.

Hogy történik?

 • Regisztrálj az alábbi linken
 • Elküldjük neked a díjbekérőt, melynek rendezését követően elkészítjük a számlát
 • Egy e-mailben megküldjük, hogy milyen dokumentumokra van szükségünk a bevallás adóoptimalizálással történő elkészítéséhez
 • A megküldött dokumentumok alapján 2 formátumban elkészítjük és elküldjük neked az adóbevallásodat (pdf-ben, ha postán adnád fel és xml-ben, ha ügyfélkapun küldenéd be)

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az önhibánkon kívüli önellenőrzés esetén (pl.: hiányzó dokumentumok megkésett, vagy el nem küldése miatt) a bevallás ismételt elkészítését 5 000 Ft-os-önellenőrzési díjon tudjuk vállalni.