SZJA bevallás elkészítése adóoptimalizálással 

Sajnos 2024-re a kapacitásaink megteltek, újabb ügyfeleket már nem tudunk vállalni!


Március 15.-e óta elérhetők az szja-bevallási tervezetek az ügyfélkapun keresztül, elektronikus úton. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) idén is több mint 5,5 millió adózónak készítette el a tervezetet. Aki egyetért a javaslattal, annak nincs további teendője, aki viszont módosítani szeretne, a legvégső időpontig, 2024. május 21-ig még megteheti.

A NAV által előkészített bevallási terv csak azokra az adatokra épül, amiket a munkáltatóid és kifizetőid szolgáltattak nekik.
Ha jogosult vagy bármilyen adókedvezményre, mint a 25 év alattiak kedvezménye, a súlyos fogyatékosság kedvezménye vagy a családi kedvezmény, és ezt az év folyamán nem érvényesítetted a munkáltatónál, kifizetőnél, akkor most pótolhatod ezt a tervezetedben, vagy akár adóoptimalizálást is eszközölhetsz. 

Szóval senki ne dőljön hátra, az elkészült tervezetet mindenkinek érdemes alaposan tanulmányoznia, mert előfordulhat, hogy 

 • az alacsonyabb jövedelmű anyuka/apuka veszi igénybe a családi adókedvezményt és nem tudja kihasználni
 • év közben táppénz, betegszabadság, vagy egyéb okokból 1-1 hónapra visszaesett a jövedelem és abban a hónapban nem tudta kihasználni a teljes családi kedvezményt.
 • egészség- és nyugdíjpénztár esetén nyilatkozni kell melyik pénztárba kéri vissza az összeget, ahol nem elegendő a NAV által készített tervezet.
 • osztalék esetén sok esetben, ha év közben kapják, akkor a szociális hozzájárulás túl van fizetve, ami visszaigényelhető....

Az SZJA bevallás készítésekor van még arra utolsó lehetőségünk, hogy optimalizáljuk az adókat, ami akár több százezer forint megtakarítást is jelenthet.

Ha nem szeretnéd te böngészni a bevallás kusza sorait, agyalni azon, hogy a családi kedvezmény megosztása, hogy az ideális a családon belül, akkor az SZJA bevallás elkészítése adóoptimalizálással csomagunk neked szól. 


Nézd meg a 2023-as videónkat bevallási mentorunkkal, Ajándékkal, aki évek óta készíti a mentor ügyfelek adóbevallását és közben optimalizálja is az adójukat. 


Ezt mondták azok, akik az elmúlt években minket választottak az SZJA Bevallásuk elkészítéséhez:

Kinek ajánljuk? 

 • Elsősorban többgyermekes családoknak, ahol az szja visszatérítésen felül járulékkedvezmény is igénybe vehető
 • Olyan családoknak, ahol mindkét félnek van jövedelme, így a gyermekek után járó családi adókedvezmény megosztható lehet
 • Aki nem akar a tervezet kusza számaival bajlódni és ellenőrizni a sokszor téves adatok helyességét

Mit tartalmaz az SZJA bevallás elkészítése csomagunk?

  • 23SZJA bevallás elkészítése adóoptimalizálással akár mindkét szülő/házastárs részére pdf-ben (postai feladáshoz) és xml-ben (ügyfélkapus beadáshoz)

Mennyibe kerül?

  • 16 990 Ft 1 fő esetén 

  • 33 980 Ft 2 fő esetén (kizárólag házaspárok/élettársak részére) 

Hogy történik?

 • Regisztrálj az alábbi linken
 • Elküldjük neked a díjbekérőt, melynek rendezését követően elkészítjük a számlát
 • Egy e-mailben megküldjük, hogy milyen dokumentumokra van szükségünk a bevallás adóoptimalizálással történő elkészítéséhez
 • A megküldött dokumentumok alapján 2 formátumban elkészítjük és elküldjük neked az adóbevallásodat (pdf-ben, ha postán adnád fel és xml-ben, ha ügyfélkapun küldenéd be)

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az önhibánkon kívüli önellenőrzés esetén (pl.: hiányzó dokumentumok megkésett, vagy el nem küldése miatt) a bevallás ismételt elkészítését 5 000 Ft-os-önellenőrzési díjon tudjuk vállalni.

Ha adószámmal is rendelkezel egyéni vállalkozásod kapcsán, vagy külföldi tőzsdei ügyletekkel, akkor az összetett adminisztratív munkák miatt nem tudjuk vállalni idén a bevallásod.